keskiviikko 23. elokuuta 2017

Sataa, sataa ropisee..

Mammalandian yhteistyöpostaus.
Tässä kuussa aiheena sadepäivien puuhat. Muihin postauksiin voit tutustua täällä.
Meille sadepäivät ovat päiviä, kun touhutaan sisällä leikkien ja katsellen elokuvia tai sarjoja. Tuntuu jotenkin oudolta ajatukselta mennä omasta tahdosta pihalle kamalaan vesisateeseen, joten sisällä olo tuntuu paljon turvallisemmalta ja mukavemmalta. Ei ole myöskään vilustumisen vaaraa, kun ei kastu.


Nautin sisällä olosta ja kristian tykkää touhuta omiaan leikkien. Näissä kuvissakin hän tekee viljakuormaa, eikä kaipaa siihen mukaan ketään muuta. Jessikakin viihtyy hyvin leikkimatollaan, joten voin itse istahtaa nojatuoliin juomaan kupposen kuumaa ja neulomaan. Neulominen tai satakunnassa tutummin kutominen, on harrastus joka herää horroksestaan juuri syksyn tullen.


Sadepäivät ovat myös hyvä omistaa siivoamiselle, ei tarvitse potea huonoa omaa tuntoa siitä, että kaunis päivä menee hukkaan, koska täytyy siivota. Myöskään sisälle ei kantaudu juurikaan likaa, kun viettää päivänsä sisätiloissa sateella.


Miten te vietätte sadepäivät?

2 kommenttia:

  1. Itsekin tykkään tehdä siivoukset sateisina ja ankeina päivinä, kun ei tunnu, että missaa jotain parempaa :D Sadepäivät on kyllä myös hyvä syy kääriytyä pariksi tunniksi viltin mutkaan ja katsoa vaikka elokuvaa.

    https://fiiaelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Sadepäivät ovat omia suosikkejani matkustamiseen. Mikään ei ole mukavampaa, kuin istua esimerkiksi pitkän matkan bussissa ja tuijotella ulos sateeseen. Ja jos on myrskyilma, niin vielä parempi! Tänä kesänä olen missannut kaikki kovimmat ukonilmat, joka harmittaa ihan vietävästi :/

    VastaaPoista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)