sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Tyttäremme sai nimen

Huh, ne on nyt ohi! Nimittäin ristiäiset. Meillä, tai ainakin minulla, oli pelko perseessä, että tuleeko pappi ollenkaan. Pappi ei nimittäin soitellut koko viikkona mitään ristiäisiin liittyvistä asioista ja vähän jännityksellä odotettiin, onko meillä nyt ristiäiset vaiko vain nimiäiset. Pappi kuitenkin saapui onneksi paikalle ja laulattikin porukkaa urakalla. Samaten sai myös osan pienemmästä väestä nukkumaan rauhallisella äänellään. 

Tarjoilupöydässä oli tosiaan monenmoista sorttia, pinaatti-feta-kananmunamuffineita, kinkku-salamipannaria, kotijuustoa ja lakkahilloa, vegaanista sitrunaakakkua, voileipiä ja pikkuleipiä. Oli voileipäkakkua, mansikkakakkua ja itselleni toki vielä vähähiilihydraattista mansikkakakkua, joka toimi sokerittomana ja gluteenittomana versiona. Hyvin kävi kaikki kaupaksi ja itselle jäi vielä kakkua iltapalaksikin asti! 

Lapset viihtyi hyvin, ainakin ulkona. Kastetilaisuus taisi olla vähän puuduttavaa paikalla istumista, mutta kun tilaisuus oli ohi ja pääsivät ulos, oli porukka huomattavasti reippaammalla päällä ja kaikki leikki keskenään. Hiekkakasa ja liukumäki oli kovassa käytössä. Muutenkin oli kiva, että oli hieno päivä, jotta ihmiset pääsivät ulos nauttimaan pöydän antimista.

Itse päivänsankari nukkui tyytyväisesti ihmisten sylissä ja nukkuu itseasiassa edelleen. Hän sai nyt nimekseen Jessika Helena Anastasia. Hän on nyt neljännessä polvessa Helena ja ehkä joskus pääsee jatkamaan tätä traditiota :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)