perjantai 28. heinäkuuta 2017

10 randomia faktaa minusta


Pelkään korkeita paikkoja. Sain lapsena kammon korkeisiin paikkoihin, koska putosin jonkun miehen olkapäiltä kovalle sohvalle. Sen jälkeen korkeat paikat ovat kammoksuttaneet, jopa kuvista katsottuna. Meinaa laatta lentää ja alkaa heikottamaan. Tämä on kovin harmi, sillä haluaisin kovasti ratsastaa, mutta minkäs teet, kun pelkään olla korkeuksissa.

Syön kynsiäni. Oon pienestä pitäen syönyt kynsiä. Vanhemmat kokeili kaikenlaisia vippaskonsteja, mutta ne ei auttaneet. En ole vieläkään saanut tahdonvoimaa tämän tavan lopettamiseen, joten teen niin edelleen tylsyyksissäni.


Rakastan luontoa. Siis suomen luonto on niin kaunis! Tykkään todellakin asua täällä keskellä ei mitään, koska saa olla luonnon lähellä ja näkee metsäneläimiä. Samaten metsään on lyhyt matka lähteä tarpomaan ja lenkkeily maisemat ovat mitä parhaimmat! Luonnosta löytää myös hyötykasveja salaattipöytään.

Olen intohimoinen sienestäjä. Joka syksy on päästävä sienestämään, siis aivan joka syksy! Mikään ei ole niin rentouttavaa kun syötävien sienien etsiminen metsästä, niiden mahdollinen ryöppääminen ja sitten pakastaminen. Varsinkin joulupöytään on ihana tehdä itse keräämistään sienistä sienisalaatti pakkasesta! Ja voissa paistetut kanttarellit vaan vie kielen mennessään! 


Rakastan kenkiä. Tykkään käyttää erilaisia kenkiä ja omistaa erilaisia kenkiä. Mies ei vaan voi ymmärtää asiaa, sillä monesti kuulen lauseen "taas uudet kengät?!". Oon kyl monista kengistä joutunut luopumaan hurahtaessani marittamiseen, mutta kyllä niitä silti edelleen nurkista löytyy! Lisääkin voisi olla ;)

Tykkään käyttää huulipunaa. Mä en oo ollu oikeestaa ennen huulipunafani, mutta nykyään tykkään käyttää sikana huulipunaa! Se tuo heti erilaisen ilmeen kasvoille ja sopii hyvin ihan vain ripsivärinkin kanssa käytettäväksi, tai ilman. Monesti myös pelkkä huulipuna tekee kasvoista näyttävät ja meikatut. Tästä syystä mun huulipuna kokoelmakin on hieman kasvanut, mutta kun ne näyttävät hyvältä!


Rakastan liikuntaa. (Vaikkei se päälle päin näykkään :D.) Koska tykkään luonnosta, tykkään myös liikkua siellä. Lenkkeily on ihan mahtavaa liikuntaa ja raitisilma on parasta keuhkoille. Tykkään myös treenata kotona youtubesta löytyvien treenivideoiden voimin. Suoraansanottuna mua vitutti koko viime raskaus siltä osin, koska en päässy juurikaan liikkumaan kovien kipujen ja sen väsymyksen takia. Nyt on ihanaa kun pääsee menemään taas ihan kunnolla <3

Syön vähähiilihydraattisesti. Kyllä, en syö juurikaan hiilareita, mutta kittaan kitusiini rasvaa. Tää on vaan maailman paras "dieetti" ottaa elämäntavaksi, sillä ruoka maistuu taivaalliselle, olo on hyvä ja tulee syötyä yllättävän monipuolisesti. Tykkään myös siitä, että voin kehitella kaiken maailman reseptejä tähän ruokavalioon liittyen! 

Paita; Def-shop.fi (saatu), Mekko; esmeralda (kirppis), Laukku; ebay, Kengät; kierrätys.

En osaa olla kärsivällinen. Pienestä asti olen ollut hyvin kärsimätön. En jaksa keskittyä piirtämiseen, koska se on liian aikaa vievää. Jos teen jotain ja se ei sillä sekunnilla valmistu, menetän hermoni. En aina jaksa odottaa, ja kaiken pitää tapahtua heti. Onneksi näiden lasten kanssa oppii hieman kärsivällisyytta, mutta edelleen jos joku ei mene niin kuin suunnittelin, palaa käpy. Ainut ,jossa en menetä hermojani, on kokkaaminen :D

Olen päättäväinen. Kyllä, jos mä oikein haluan päättää jotain, niin pysyn päätöksessäni. Harvoin tulee kaduttua sitä, että pysyn päätöksessäni, liittyi se mihin tahansa. Kovasti kun haluaa jotain ja päättää, että nyt se toteutuu, niin kyllä se vaan toteutuu. 

Mitä pidit postauksesta? / Onko sinulla jotain samankaltaisia piirteitä?

4 kommenttia:

 1. Mulla on samoja piirteitä muutama :D

  -Kärsimättömyys
  -Rakastan liikuntaa
  -Olen päättäväinen

  Kaikki muut on päinvastoin, vaikka en luontoa vihaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että joku muukin ei osaa olla kärsivällinen :D

   Poista
 2. Faktoja on aina kiva lukea! Itse kanssa rakastan luontoa, liikunnasta tykkään ja oon päättäväinen kuin mikä. Tosi kivat kengät muuten! :)

  https://saraoonav.blogspot.fi

  VastaaPoista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)