keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Kohta 3 viikkoa kotona vauvan kanssa.

Siitä on kohta 3 viikkoa kun kotiuduimme neidin kanssa. Ajattelin hieman nyt kirjoittaa kuulumisiamme, koska en ole aikaisemmin ehtinyt. Kotiintulo sujui hyvin, Kristian otti pikkusiskon kivasti vastaan ja ollut innokas hoitamaan häntä. Ainoa asia mistä huomasi, että äitiä oli ollut ikävä, oli kauheet kiukuttelut mua kohtaan. En olisi siis saanut olla kotoa pois neljää päivää.. 

Nämä viikot on sujunut ihan hyvin kun on alkanut löytymään tiettyä rytmiä päivään ja Kristian on innokas hoitamaan vauvaa. Välillä turhankin innokas, mutta toisaalta ihan hyvä, ettei vielä ole ollut oikein mustasukkaisuuden merkkejä, koska tuossa uhmassakin on jo tarpeeksi. 

Oma olo on ihan jees, edelleen on jälkivuotoa, hormoonit heittelee laidasta laitaan ja hermot tahtovat mennä liiankin herkästi, mutta kyllä kai tämä tästä tasaantuu ajan kanssa. Jos haluaa lomaa lapsista, on onneksi apukäsiä lähellä ja pakoreittinä toimii opiskelut tai netflixin tarjonta. Välillä kyllä hajottaa tää oma henkinen puoli, koska hormoonit sahaa laidasta laitaan ja välillä kiukuttaa, vaikka ei olisi syytäkään. Toivon vain, että se aika hormoonitoiminnan tasaantumiseen ei olisi kauhean pitkä.


1 kommentti:

  1. Omaperäinen blogi, erittäin kiva! ♥

    http://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)