tiistai 23. elokuuta 2016

Uutta motivaatiota opiskeluun saapui postilaatikkoon.

Jos on vähääkään selannut weheartitiä tai pinterestistä kyylännyt ideoita opiskeluun ja materiaalien kirjoittamiseen on aivan varmasti törmännyt näihin kyniin. Pinterestistä minä itse bongasin nämä kyseiset kynät ja rakastuin niillä tehtyihin materiaaleihin niin paljon, että tilasin nämä itsekkin!

Rakastuin noihin pastellimaisiin sävyihin ja näiden kynien moniin mahdollisuuksiin. Kyseessä on siis kynä, jossa on toisessa päässä ns. yliviivaustussi ja toisessa päässä ohkaisempi tussi. Odotinkin näitä kuin kuuta nousevaa jo tilausta ebaysta tehdessäni ja nyt kun ne saapuivat, en millään malta odottaa iltaan, että pääsen näitä testaamaan materiaaleja kirjoittaessani! En muista koska viimeksi olisin ollut näin innoissani jostain ja varsinkaan siitä, että pääsen illalla toteuttamaan luovuuttani näillä kemian kurssin parissa!

Kynät maksoivat 20€ ja näitä oli se koko 15kpl setti samassa postipaketissa, kuten pitikin olla. Jos kynät kiinnostavat, ei muutakuin ebayn hakuun mildliner ja ruksi free shipping kohtaan, niin johan löytyy! 

2 kommenttia:

 1. Ihanat kynät!

  Niin sitähän minä vain, että kiitos kommentistasi, tulen aivan varmasti sinua häiriköimään luultavasti aika piankin nettilukion suhteen. Millainen siun opiskelutausta on? Tai siis, miten olet päätynyt nettilukioon? Missä vaiheessa olet nyt opiskeluissa menossa?

  Jäämpä blogiasi seurailemaan, vaikuttaa muutenkin mielenkiintoiselta! ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun opiskelutausta on sellainen, että jäin kahdeksannella luokalleni. Sitten näiden vuotta nuorempien kanssa hain kouluun, ensin metallilalle. Puolenvuoden jälkeen vaihdoin alaa tieto- ja viestintätekniikan opintoihin. Eihän niistä tullut oikein mitään. Mut erotettiin 3 kertaa opiskeluista ja kolmannella kerralla motivaationi oli vasta siinä vaiheessa, että olisin opiskellut täysillä. Kuitenkin esikoinen sitten ilmoitti tulostaan. Mietin ensin jatkavani äitiysloman jälkeen opintojani sataedussa, mutta tulin siihen päätökseen nettilukioon törmätessäni, että eroan koulusta ja hain sinne. Nyt odotellaan toista lasta ja oon kyl tyytyväinen, että sen päätöksen olen tehnyt, että voin opiskella samalla, kun olen lasten kanssa kotona.

   Nyt olen opiskellut tosiaan jo vuoden nettilukiossa, saanut muutamat kurssit jo valmiiksi ja ammattikouluopintojen kursseistakin muutamia hyväksilukuja. Opintotahti on kuitenkin päässyt jotenkin hidastumaan, mutta kevät on ihanaa aikaa kun silloin tuntuu olemaan aktiivisimmillaan. Viime keväänäkin suoritin 5 kurssia, joista 3 päällekkäin kun oli intoa :D

   Mutta ahdistele tosiaan jos on kysyttävää :)

   Poista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)