lauantai 30. heinäkuuta 2016

Honkajoen Markkinat 2016Kävimme tänään honkajoen markkinoilla. Nämä olivatkin pojun ensimmäiset markkinat, sillä viime vuonna markkinoiden aikaan olimme kuusamossa. Väkeä oli paljon, samaten kojuja, mutta mukaan lähti vain pojalle ihan omat puutarhasandaalit, sillä kaupoista en ole löytänyt pojan jalkaa sopivan kokosia, eli ne ovat olleet liian isoja. Joten ihan hyvät markkinat siis.

Eilen ehtoo meni värjäten hiuksia, kuten kuvastakin näkee. Hiuksiin olen tällä hetkellä tyytyväinen, mutta en kroppaani. Tuntuu jo hyvin pahalta lisätä kyseinen kuva tänne blogiin koska paita ei ole kauhean väljä. Olen meinaan ruvennut käyttämään hyvin väljiä vaatteita, ja tuntuu oudolta nähdä itsensä kireämmässä paidassa. Lantion seuru kun on kamalan leveä ja kaikki läskit ovat siinä suurimmaksi osaksi, joten sen takia tuntuu pahalta katsoa omaa kuvaa. Ehkä tämä tästä.

5 kommenttia:

  1. Oletpa saanut hiuksiisi aikaan tosi kivat kesävibat! Ja onpa pikku tyyppisi tomerana rattaissa, ihan tällaisen ei-niin-lapsifaninkin huulen kulmat alkoi vippaamaan ylöspäin :-D

    VastaaPoista
  2. Markkinoilta löytyy aina kaikkea ihanaa, joten ihan pelkästään katselemisen ilostakin on kiva käydä. Unohtamatta niitä pannukakkuja ym. hyvää tarjottavaa *drooling*.

    Tukan väri sopii sulle erinomaisesti ja ihan rennollakin tyylillä näytät hyvältä. :)

    VastaaPoista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)