lauantai 28. toukokuuta 2016

Pomarkkupäivät 2016
Tänään oli todella vilkas päivä, Heti aamupäivästä pomarkkupäiville ja lähdettiinkin kotoa pojan päikkärien aikaan, ajatuksena nukkuminen automatkalla. No, eihän pikkumies malttanut sitten nukkua, mutta hyvin pirteä pienokainen se oli koko ajan paikanpäällä. Autot ja koneet olivat sitä mieluisinta katseltavaa, sonni ei niinkään kiinnostanut eikä liitto-orava Salmen Pasi. Ilmapallo oli sitten kiva, kun saatiin sisältä hallista yhdestä kojusta. 

Yllättäen, heti kun saavuttiin pomarkkuun, löydettyäni parkkipaikan k-marketin pihasta, pomarkun puliukot tulivat kaupasta ja niillä räjähti koko kaljalaatikko keskelle asfalttia.. Voi sitä draaman määrää. Äkkiä vaan pois paikalta vaunujen kanssa. 

Kotiinhan poika ei olisi halunnut millään, kiukutteli kuin mikäkin kun tyhmä-äiti keskeytti hiekan syönnin ja lähdettiin vielä sisälle tripille ja keksille. Kotiinpäin ajellessa poika sitten nukkuikin osan matkaa, onneksi, mutta päikkärit jäivät melko vajaaksi. Iltapäivä vietettiin sitten pihalla ja nyt tuolla makuuhuoneessa nukkuu tyytyväinen lapsi. Äitikin on väsynyt, joten jos menisi tänään myös ajoissa nukkumaan.

2 kommenttia:

 1. Tosi hauska törmätä sattumalta blogiin samoilta suunnilta! :-D Sullon niin kivan yksinkertanen blogin ulkoasu, tykkään!

  http://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon yleensä kas metsästäny samoilta suunnilta blogeja, mut suurinosa niistäki joita oon seurannu nii on lopettanu! Kiva löytää uusia tuttavuuksia! :) Ja kiitos!

   Poista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)