sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

I can do it - Can I?

Se mieletön fiilis, kun löydät uudestaan motivaation liikkumiseen. Ja joka kerta sen jälkeen, iskeytyy järkyttävä totuus vastenkasvoja, tulet kipeäksi. Laitan tämän kuitenkin siitepölyn piikkiin tällä kertaa, vaikka yleensä koivu on pahiten allergisoinut, mutta ilmeisesti leppäkin aiheuttaa oireita. Kävin eilen koiran kanssa vajaan 3km pyörälenkin ja huhheijaa kun olinkin kuollu sen jälkeen. Hyvä kun henki kulki ja pumppu hakkasi tuhatta ja sataa.

Meillä on kuitenkin noi miekkoset sairastelleet, poju tuli maanantaina kipeäksi. Nousi korkea kuume ja oli tukkoinen. Tämä meni kuitenkin parissa päivässä ohi lukuunottamatta räkäistä vuotoa nenästä. Ukko sitten sairastui torstaina ja edelleen on lämpöä ja tukkoinen olo. En silti koe itse olevani sairastunut tähän tautiin, koska oloni on hyvä pientä tukkoisuutta lukuunottamatta ja kuumettakaan ei ole ollut. Muutenkin tämä vaikuttaa enemmänkin siitepölyn aiheuttamalta tukkoisuudelta, kuin tämän taudin, jota miehet sairastavat.

Nyt kaipaisinkin hyviä vinkkejä siihen, miten olisi turvallista harrastaa siitepölykautena liikuntaa ulkona, jotta olo ei olisi ihan kuollut. Kerro ihmeessä, jos tulee jotain hyviä vinkkejä mieleen!

"If you can dream it, you can do it."
-Walt Disney

6 kommenttia:

 1. Itse en keksi muuta kuin allergialääkkeet :/ itsellänikin motivaatiota tullut lisää treenaamiseen mutta kroppa laittaa kyllä hienosti vastaan ettei pääse treenaa.. Viime viikol selkä kipeä sen jälkeen teloin ranteen ja nyt sit flunssa ja kuumetta.. Noh eiköhän tämä tästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi senja :( Joo allergialääkkeet varmaan, mut sit tulee se eteen, että mitä kannattaa ostaa, ettei oo ihan skeidaa.

   Poista
  2. Ite oon käyttäny viimeisen vuoden semmosta ku telfast. Kissa allergiaan ainaki toimii hyvin. :) ei västytä niinkuin jotkut allergialääkkeet.

   Poista
  3. Täytyykin huomenna tutkiskella :)

   Poista
 2. Moikka! Mulla olis sulle mun blogissa haaste. Käyppäs katsomassa! :)

  Mittliv00.blogspot.fi

  VastaaPoista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)