maanantai 15. helmikuuta 2016

Mikä minua motivoi laihdutuksessa?

Minulta toivottiin postausta siitä, että mikä motivoi minua laihdutuksessa, joten ajattelin sen nyt toteuttaa!

#1 Hyvinvointi
Onhan se helppoa laiskistua ja linnoittautua laiskanlinnaan, mutta kun voi hyvin, mieli voi paremmin. Tämän vuoksi hyvinvointi on itselleni tärkeää, sillä kun voin hyvin, muutkin ihmiset ympärilläni huomaavat muutoksen. Jaksan paremmin henkisesti, että fyysisesti. Muutun kärttyisestä akasta paljon mukavammaksi persoonaksi, jonka seurassa viihtyy paremmin. 


#2 Lapsi
Kristian toimii todella hyvänä motivaattorina. Haluan pystyä touhuamaan paremmin lapseni kanssa ja olemaan hyvänä esimerkkinä. Jos olen liian pyöreä, näytän mielestäni huonoa esimerkkiä lapselleni, sillä en halua hänen luulevan, että liiallinen ylipaino on ok. En kuitenkaan silti halua lapseni ajattelevan, että se toinen ääripää on hyvä vaihtoehto, joten yritän löytää hyvän, kultaisen keskitien, olemalla fiksu esimerkki lapselleni. 

#3 Saavutukset
Se, että saavuttaa jotain, saa minut jatkamaan eteenpäin. Saavutuksen ei tarvitse edes olla iso, muutaman sadan gramman painon putoaminen tai muutaman sentin pudotus on jo iso saavutus! Myös, kun huomaa kuntonsa kasvavan, sitä motivoituu liikkumaan enemmän. 


#4 Halu
Yksinkertaisesti laihdutus lähtee halusta. Haluan laihtua, joten se motivoi minua eteenpäin laihdutuksessa. Jos et halua laihtua, et myöskään laihdu. Siksi se on tärkeä rooli laihdutuksessa. En halua olla laiska ja saamaton, vaan olla energinen ja saavuttaa jotain.

#5 Onnistumisen tunne
Se on hieno tunne, kun onnistuu jossain. Minulle on iso asia, että onnistun ja pystyn tekemään asioita, joita ei ole pystynyt ennen tekemään. Tämä jaksaa antaa minulle voimaa ja halua jatkaa eteenpäin.

Mikä teitä motivoi?

2 kommenttia:

  1. Sinulla on todella persoonallinen blogi! puhut mielenkiintoisista aiheista.

    http://mydayblogfin.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)