maanantai 18. tammikuuta 2016

Something new

Puhelin sai taas uuden kuosin. Pitkään jo haaveillut vähän virallisemman näköisistä kuorista, ja vihdoinkin sain aikaseksi tilata nämä ebaysta. Ukko ei vaan oikein digannu et tilasin taas uudet kuoret, mutta on hyvä olla valinnan varaa, vai mitä? ;) Jos kyllästyy toisiin, niin on helppo saada vaihtelua, kun on kuoria jo ennestään varastossa.

Ja tästä päästäänkin siihen, että mä ryhdyn ostolakkoon. Eli, en osta itselleni mitään uutena, kirpparilta siinä tapauksessa, jos on pakko saada hajonneen tms. tilalle. Onhan se ekologisempaakin ostaa tavarat kirpputorilta. Pakko vihdoinkin saada rahaa säästettyä siihen mitä oon himoinnut jo pitkään, uuteen runkoon ja obejktiiviin. Mulle saa ja sopii vinkata hyviä budjetointipohjia netistä ja kertoa miten te itse saatte säästettyä rahaa siihen mitä haluatte! :)

6 kommenttia:

 1. On kyllä tyylikkäät, mulla ei ole ensimmäisiäkään - vielä :D Pitäisi tuo luuri kyllä joihinkin verhoilla...lisäisikö se lie uskottavuutta...?

  Kirppareilta kyllä tekee monia löytöjä, kun vaan sattuu olemaan oikeaan aikaan oikealla apajalla. Täytyykin varmaan huomenna lähteä kierrokselle. Ostolakko voisi olla hyvä teema, ainakin minulle, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei muuta, niin ainakin suojaa puhelinta noi kuoret :)

   Olkaa hyvät vinkistä! Ja ostolakko tosiaa toimii, mikäli tulee osteltua paljon kaikkee, ja semmoistakin mitä ei välttämättä tarvitsekkaan.

   Tän paikkakunnan kirpparit tahtoo vaan olla aika köyhiä, eli jos löydät jotain hienoa, siitä pyydetään maltaita. Täytyy nyt kyllä toteuttaa se porin kirppareiden kiertäminen lähiaikoina.

   Poista
 2. Porin kirppareilla huomannut saman ilmiön, huonosta tavarasta pyydetään maltaita, erityisesti merkkivaatteiden kohdalla. Suosittelen hyvin lämpimästi Tampereen kirppareita! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy käydä tutustumassa, ku sisko varmaa tietää vähä kirppareilta sieltä päin :)

   Poista
  2. Suosittelen Bonuskirppistä, Radiokirppistä ja ehdoton ykkönen on Kangasalan puolella oleva Pirkan kirpputorikeskus. 😊

   Poista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)