tiistai 29. joulukuuta 2015

läskille kyytiä.

Treenitoppi; H&M | Treenihousut: Def-Shop (saatu) | Kengät: Ebay

Voin sanoa, että tuli kyllä tämä joululahja tarpeeseen, sillä se kohotti motivaatiota laihduttamisen suhteen nollasta sataan! :) Eilen ja tänään on tullut vietettyä aikaa tosiaan honkajoen kuntosalilla, kun joululahjaksi sain vuodeksi sinne poletin. Kyllä lihakset huutaa hoosiannaa!

Olin kyllä hyvin yllättynyt ensimmäistä kertaa salille mentyäni, sillä kuvittelin jo mielessäni, että se on pieni rupuinen paikka, jossa on hyvin vanhoja laitteita joku 4kpl, mutta yllätykseni oli suuri kun sieltä löytyikin vaikka ja mitä! Huonekkin oli passelin kokoinen. Pienellä paikalla on myös se hyvä puoli, että salilla ei ole välttämättä ketään kun sinne menet, kuten tänään sain touhuta koko tuntini ihan yksin kaikki laitteet käytössäni :) 

Innostuin myös tämän joululahjan myötä aloittamaan uudestaan Bikini Body Mommy -haasteen, jonka vedän yleensä aamuisin ennen aamupalaa ja ennen kuin kristian herää yöuniltaan. Se antaa kyllä hyvän aloituspotkun päivään. Nyt mä jaksan taas paremmin touhuta ja olla, kun motivaatio on kohdillaan ja ruokavalio.

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä reeneihin! :)

  VastaaPoista
 2. Moi! Sulla on tosi kiva blogi ja luin heti samalta istumalta kaiken läpi! Voisitko tehdä jonkunlaisen postauksen siitä, mitkä asiat sua motivoi ja minkä vuoksi liikut ja harrastat? Itsellänikin on ollut hankala saada laihdutuksesta kiinni.. Miten onnistui se viime vuoden alkupuolella tehty -30kg lupaus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos postausideasta, pistetään se korvan taa :) Ja se viime vuoden lupaus ei sitten onnistunutkaan, että jos tänä vuonna saisi edes puolet pois (15kg) olisi todella hyvä!

   Poista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)