perjantai 25. joulukuuta 2015

Christmas outfit and more

 Paita; Def-Shop (saatu) | Housut; Seppälä | Korut: Glitter
(sori kuvien laatu.. taitaa järkkäri vedellä viimeisiään..)

Joulu tuli, oli ja meni. Ihan hyvä vain, että se on kerran vuodessa, sillä tuntuu etten ole koskaan ollut yhtä kiireinen kuin nyt koko joulukuun. Myös stressitaso on ollut korkealla ja se onkin näkynyt syömisissä, että käyttäytymisessäni. Loppuviikon voisi ottaa vielä rennosti ja ensi viikon maanantaina opetella taas syömään oikein ja kokeilla aikatauluttaa päiviänsä, jotta tulisi tehtyäkin jotain.

Kristian sai paljon lahjoja, vaatteita, rahaa ja leluja, joilla onkin nyt koko aamupäivä leikitty innoissaan. Parhain lahja oli ehkä ihan oma potkuauto, joka tottakai merkiltään on mersu, sillä meidän taloon ei muun merkkisiä autoja mahdukkaan ;) Itse sain rahaa, uuden ulkoisen kovalevyn (2TB), lahjakortin, kosmetiikkatuotteita ja parhain viimeisimmäksi, vuoden salikortin! Nyt saa jäädä tekosyyt nurkkaan ja ei muuta kuin salille hikoilemaan! 

Ruuastakin pitää sanoa sen verran, että en ollut ikinä maistanut niin hyvää kasvisruokaa, kuin nyt jouluna! Pikkusiskoni kun on täysin vegaani, hän oli tehnyt seitan kinkkua, ja se oli oikeasti todella hyvää! Kannattaa joskus testata, jos haluaa vaihtelua liharuokavalioonsa.

Mitenkäs teidän joulu meni ja saitteko paljon lahjoja? :)

1 kommentti:

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)