maanantai 8. kesäkuuta 2015

Meidän perus vaunulenkkimme.
Nyt kun tosiaan olen tämän motivaationi taas löytänyt liikkumiseen ja laihtumiseen, halusin esitellä teille tätä meidän vaunulnekkiä, joka normaalisti mennään. Käydään tosiaan kääntämässä peltotien päässä ja takaisin ja matkaa tulee n. 4km. Teemme tätä reittiä pääosin siksi, koska tuon tien päässä ei ole kuin yksi asuttu talo ja liikennettä on vain päivisin posti, niin koirakin voi olla vapaana vierellä ja muutenkin mukavempi, kun ei ole häiriötekijöitä, niin saa nauttia luonnosta! Mä jo mietin hiljaa mielessäni lenkillä ollessa, että mitä kirjoitan tähän postaukseen näistä kavereista, jos ei satu vastaan tulemaan, mutta kyllä yhden kyyn oli pakko meille näyttäytyä takaisin kotio päin tullessa, melko lähellä meidän asutustamme. Onneksi näin tämän tapauksen kaukaa ja sain lulun ajoissa hihnaan, koska se olisi ollut kärppänä katsomassa mikä tämä tapaus on.

Näitä kyykäärmeitä on tänä kesänä ollut hyvinkin paljon tuolla tiellä, auton alle jääneitä, että näitä eläviä tapauksia. Viime kesänä ei niitä näkynyt yhtäkään, mutta tänä kesänä senkin edestä! Onneksi nämä osaa väistää melko hyvin ja yleensä olleet tien reunoilla, jotta kiertäminenkin on sujunut vaivatta.

Mun ensimmäinen kohtaaminen näiden otuksien kanssa tapahtui ollessani 4 -vuotias. Kyykäärme oli eksynyt meidän silloisen talon pihaan ja olin menossa katsomaan meidän norjanharmaata, kun tämä varoitti, ettei kannata tulla lähemmäksi ja silloin näin käärmeen. Hain isän sisältä, joka sitten kävi tappamassa tapauksen. Sen jälkeen en ole nähnyt livenä, ennen tätä kesää.

Oletteko te törmännyt koskaan kyykäärmeeseen?

3 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä tuolla teidän vaunulenkillä! :) Rakastan kans luontoa, niin tuo ois mulle just tehty lenkkipolku. ;D Käärmeitä oon kans nähny välillä. Nyt ku asun kaupungissa niin en oo nähny kertaakaan mut lapsuuden kodissa maalla niitä kyllä oli välillä. Kauheita otuksia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käärmeet on kyl inhottavia ja ällöjä, mutta pakko niitä on kunnoittaa tuolla luonnon helmassa! :)

   Poista
 2. Ihania maalaismaisemia! Tuolla lenkkeillessä varmasti sielu lepää.
  Lapsuudenkotini lähistöllä ja ihan pihallakin on joka kesä kyykäärmeitä joten liiankin tutuksi ovat tulleet... :D Kumma, että lapsena silti juoksin aina metsissä ja kivikossa ja vasta nyt aikuisiällä opin niitä pelkäämään.

  VastaaPoista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)