maanantai 20. lokakuuta 2014

Lauantai on saunapäivä.Lauantaina saunan ja kiuasmakkaroiden jälkeen oli hyvä lähteä hieman tuulettumaan ja käymään ihmisten ilmoilla. Ennen honkajoen uuden menomestan tsekkaamista käytiin veljen luona herkuttelemassa juuri leivottuja keksejä, jotka olivat todella herkullisia. Tottakai, mä jouduin syömään tuplamäärän, koska veljen nuorempien muksujen mukaan vauvankin piti saada aina oma keksi!

Hongon tupa oli ihan viihtyisän oloinen paikka, vaikka siellä olikin miesvoittoinen ilta. Paikka näytti kyllä hieman keskeneräiseltä, sillä seinästä roikkui vielä johtoja ja limsa hanaa ei ollut vielä olemassa. Mielestäni keskeneräistä paikkaa ei olisi kannattanut vielä avata, mutta eihän honkajoelta löydy kilpailijoita, joten se on ihmisille sitten ihan sama onko paikka keskeneräinen vai ei.

Ja miten tämän postauksen biisi liittyy kaikkeen tähän? No ei mitenkään. Halusin linkittää tähän jotain, josta tulee nuoruus ja sen aikainen musiikkimaku mieleen ja tää on ajankohtainen, sillä vaalit ovat lähellä. Muistakaahan ihmiset käydä äänestämässä, jos teillä on äänioikeus, niin saadaan koko kansanedustajaporukka ihan uuteen uskoon ja näin ehkä parempia päätöksiä suomea ja kansalaisia koskien! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)