tiistai 2. syyskuuta 2014

Syksy saapui ja tuo talven tullessaan.
Syksy tosiaan tuo tullessaan ne kauniit oranssin eri vivahteet ja alkaa se talvikin kohta kolkuttelemaan oven takana. Tämän kunniaksi innostuin neulomaan villasukkia, ja tällä hetkellä siis menossa elämäni toiset itsetehdyt villasukat, jotka on tarkoitettu tuon miespuoleisen koipeen. Ensimmäiset tein siis itselleni, ja kyllä noista huomaa eron kuin yöstä ja päivästä. Vielä pitäisi opetella tekemään lapaset, jonka jälkeen tehdä itselleen vielä kaulahuivi ja pipo, niin ens talven villa-asusteet on hoidettu pois päiväjärjestyksestä! Tiedä vaikka tulevaisuudessa pistäisi jonkinlaisen arvonnan näihin liittyen pystyyn.. ;)

Myös viimeinen kuukauteni kaupunkilaisena alkoi, ja pitäisi alkaa pahvilaatikoita tavaroilla täyttelemään. Ihanaa, että pitkä haaveeni maalle muutosta vihdoinkin toteutuu ja uskon eläimien olevan tästä yhtä innoissaan kuin minäkin. Pitäisi kyllä vielä ennen muuttoa päästä osista tavaroista eroon ja toivottavasti facebook -kirppareilta löytyy kiinnostuneita ihmisiä (vaatteet vaan ei tahdo mennä kaupaksi pilkkahinnallakaan..) Toivotaan kuitenkin, ettei roskiin heitettävää löydy ja kaikille löytyy käyttöä/käyttäjiä.

8 kommenttia:

 1. Ootko siis muuttamassa ihan kokonaan pois kpäästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En, mä muutan melkein honkajoelle, mut ihan kankaanpään puolelle jäädään.. :)

   Poista
 2. Suosittelen kirpparipöytää Jerasta! Moni ei niinsanotusti kehtaa osta facekirppareilta niin ota ihmeessä pöytä Jerasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla ihan nyt niin paljon tavaraa ole, että jerasta pöydälle olisi tarvetta.. :) ja se viikkohinta on siellä ihan karmaiseva.

   Poista
 3. Hyvä että muutat sieltä homekerrostalosta pois! :-) ihan oman ja vauvan terveyden vuoksi :-*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä olis kyl täs talos asunukkaa vauvan kanssa, jos elämäntilanne olisi erilainen.

   Poista
 4. Vitsi kun tekisi taas mieli ruveta neulomaan! ^_^

  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)