torstai 7. elokuuta 2014

back to school.

 Laukku; 24,95€ / Penaalisetti; 5,95€ / Kumi; 1,95€ / Lyijytäytekynä; 5,95€ / Kynsilakka; 1€
Halpa-Halli

Tänään se sitten alkoi, kauan kaivattu ja odotettu koulun penkille palaaminen. Tilipäivän ja koulupäivän kunniaksi, kävin vähän shoppailemassa koulutarvikkeita halpa-hallista. Olen jo pitkään miettinyt uuden laukun ostoa, jossa olisi myös olkahihna, joten sopivasti halpa-hallin kuvastoa selaillessa pisti silmääni juuri sellainen tilavan kokoinen olka-/käsilaukku jota olin juuri hakenutkin! Ei muutakuin huiman 4 tunnin koulupäivän jälkeen suunnaksi halpa-halli ja laukun haku. 

Samaisesta kuvastosta bongasin tuon aivan ylisöpön penaalipaketin, ja mun oli ihan aivan pakko saada sellainen! Ikuisena lyijykynä vihaajana, mun oli pakko napata vielä mukaan lyijytäytekynä ja parempi kumi. Kynsilakka lähti ihan vain heräteostoksena, kun satuin hyllyn ohi sattumalta kävelemään. En muutenkaan omista kuin 2 kynsilakkaa, joten en pistänyt pahakseni laittaa euron lanttia kivan väriseen tapaukseen. 

Olen myös päässyt lapsesta asti minua piinaavasta tavasta eroon, nimittäin kynsien syömisestä! Takana on nyt kivat 6 päivää syömättä kynsiä ja toivottavasti mä pystyn tähän! Pienenä mulla käytettiin kaikki myrkyt ym. ja mikään ei auttanut. Nyt mennään ilman myrkkyjä, ihan omalla tahdolla, joka toivottavasti saa tän pahan tapani kukistettua pois, jotta pääsisin kerrankin elämässäni nauttimaan pitkistä kynsistä ja niiden laittamisesta. Ehkä alitajuntaisesti kynsilakankin ostin sitä varten..

20 kommenttia:

 1. Ihana tää ulkoasu ja muutenkin kiva kun sulla on paljon kuvia ! :)

  VastaaPoista
 2. Minä kans alan aina epähuomiossa pureskelemaan kynsiä, hyihyi. Tsemppiä! ;) Mitäs opiskelet?

  http://kuumajassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opiskelen tällä hetkellä tieto- ja viestintätekniikkaa yhdistelmänä, mutta ollaan kyseisen alan viimeinen opiskelijakunta tällä paikkakunnalla, ja kun tuleva äitiysloma kolkuttaa oven takana, täytyy käydä opon kanssa keskustelemassa mahdollisuudesta vaihtaa liiketalouteen, koska meillä oli ensimmäinen vuosi kuitenkin heidän kanssa samaa.

   Poista
 3. Hieno banneri ja kiva postaus! Itsekin kävin tänää ostamassa vähän koulutarvikkeita :-) Tsemppiä sulle kynsien syömisestä eroon pääsemiseen, varmasti onnistut!

  http://foreverbyjenni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivotaan, että tästä tosiaan tulisi pysyvä elämänmuutos.

   Poista
 4. ihana blogi sulla ja tosi kiva postaus :)

  VastaaPoista
 5. Moi ! Pidän satakuntalaisena sun tyylistä kirjoittaa ja blogisi on muutenkin tosi mahtava :) Omasta mielestäni laitat sopivan määrän kuvia ja teet postauksia sopivin väliajoin. Olisi kiva lukea sulta pidempää tekstiä, missä kertoisit omista ajatuksistasi ja itsestäsi enemmän.

  Ps. Ihana laukku sulla :)

  VastaaPoista
 6. Kynsien pureskelu on todella inhottava tapa. Minunkin pitäisi päästä siitä eroon, mutta en ole vielä onnistunut. Toivottavasti vielä jonain päivänä niin käy... Tsemppiä tavasta eroon pääsemiseen! :> Kiva että sun blogissa on paljon kuvia ja vieläpä hyvälaatuisia!

  http://kristallikoruja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muutakuin otat vaan sen pään ettet syö enään :D Ei mulla oo mikää muu auttanut tähän. Nyt viikko ja 3 päivää syömättä! :)

   Poista
 7. Tykästyin tosi paljon tohon sun banneriin! Yksinkertainen mutta tyylikäs.
  Mukavan ja fiksun oloinen blogi sulla, voisin jäädä jopa seurailee. :)

  http://erikaonnenkupla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Koskas teillä on LA? :)

  VastaaPoista
 9. saaks suoritettua opinnot vaikka oot vauvalomalla :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ei annettu suorittaa MITÄÄN kursseja vauvalomalla, koska vauva vie kuulemma kaiken aikani. Jatko on siis edelleen auki, mutta onhan mulla tässä vielä aikaa miettiä sitä.

   Poista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)