lauantai 28. kesäkuuta 2014

The Best.


Seal - Kiss From A Rose
Tervehdys täältä maalta taas! Tultiin viettämään elukoiden kanssa vähän pidennettyä viikonloppua maaseudun rauhaan ja on kyllä tehnyt hyvää. Onneksi kohta tämä maalla olo tulee olemaan pysyvää, sillä tänne olisi tiedossa muutto syyskuun lopulla, ennen mahaötökän laskettua aikaa. Mä niin rakastan tätä maaseudun rauhaa, ja onneksi se tulee olemaan pysyvää. Kaupungin vilske saa jäädä ja voin sanoa, et mua ei kaupunkiin enään saa asumaan kuin väkisin raahaamalla.

Karvakamutkin on aina niin masentuneita siellä kaupungissa ja aina kun sinne mennään, mutta kun täällä ollaan tai tänne tullaan niiden katse oikein kirkastuu ja elämänilo alkaa huokumaan niistä läpi. Nytkin simba on vaan ulkoillu päivät ja nukkunut hyvin yöt (pyydysti jopa nokkahiiren tänään) ja lulukin nauttinut kun saa viettää aikaa pihalla ja sebin seurassa! 

Ehei, en mä toki itsekkään täällä ole laiskotellut. Ollaan meinaan tehty puuhommia tässä pari päivää ja huomenna pitäisi vielä jaksaa, mutta tuntuu et alaselkä alkaa sanomaan sopimusta irti, sillä se on huutanut koko päivän hoosiannaa ja eilisen ehtoon. Ehkä oudoksesta tai sitten nämä maha-alueelle kertyvät liikakilot on osa syyllisiä asiaan. 

Me jatketaan tästä rauhasta nauttimisesta, mutta harmi, että paluu arkeen kolkuttelee jo oven takana..

20 kommenttia:

 1. Asuit Kankaanpään keskustassa, kerro lisää tästä kaupungin vilinästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä nyt viikonloppuisin kuulee ihmisten menevän baariin/tulevan baarista ja teinit ajelee amisautoilla, mautoilla ja mopoillansa yötäpäivää ympäri kylää, et semmosta perusmeininkiä.Torstain toripäivät ja lauantaitoripäivät kutsuu oikein ihmisiä torille, joten näinä päivinä on liikenteessä ruuhkaa ja tori on kuin muurahaispesä.

   Poista
 2. Uii, söpö kissa ja koira! :) Oot tosi kaunis :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin viihdyn maaseudulla hyvin, mutta toisaalta siellä on kiva käydä ja tulla sitten takaisin kaupunkiin, että mä en ehkä ihan muuttaisi, mutta kesäsin voisin vietellä mieluusti aikaa esim. mummolassa! Söpöjä elukoita teille :D!

  d-pilviunelmia.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan :D Mä taas oon aina ollu niin maaseutu ihminen ja maanläheinen, että se kaupunkiasuminen on ollu melko masentavaa aikaa, mutta kyllä siiitäkin on onneksi selvitty! :)

   Poista
 4. Voi ei ku on ihana kissa!! <3 se on muuten aika lailla saman näköinen, kun mun vanhempien kissa! :D

  http://petrajanica.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ihana kissa munkin mielestä! Tykkään sun bannerista!

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Ja oon samaa mieltä tuosta kaupungin hälinästä...maalla on niin paljon mukavampaa! Oma rauha ja isommat tilat elää ja pitää eläimiäkin vapaana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä mäki tykkään et on tilaa ja koiran saa päästää vapaaks ovesta pihalle.. :)

   Poista
 7. Kiva ja erilainen ulkoasu blogissasi! (:

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Onhan se, ku vaan keksis sille enemmän käyttöä! :D

   Poista
 9. APUA KUINKA SULOISIA!! sulin noille eläimille :3

  VastaaPoista
 10. Oii ompas suloisia eläimiä ♥ Ja mäkin kyllä tykkään kovasti oleskella maalla, varsinkin mökillä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliskin järvenrantamökki! :D Mua ei sais kesäsin sieltä kirveelläkään pois. Ehkä sit ku voitan lotossa niin vois semmosen hankkia.. :)

   Poista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)