tiistai 17. kesäkuuta 2014

country.
Mun itseasiassa piti kirjoittaa tämä jo eilen, mutta Game of Thronesin neljännen kauden päätösjakson ja kirjan viimeisen kappaleen jälkeen ei enään millään pystynyt avaamaan konetta tätä postausta varten. Päätin, että jätän sen huomenaamuun, mutta kappas, kello onkin kohta puoli kolme ja takana on 3½ tunnin päikkärit, hups. No, mutta asiaan.

Viikonloppu meni suurinpiirtein näissä merkeissä maalla ollessa. Tuli luettua nuo lauren conradin kirjat läpi, oltua koiravahtina ja käytyä kummipojan ja hänen kaksoisveljensä syntymäpäivillä. Eilen aamusti käytiin lulun kanssa kotona, koska hammaslääkäri, ja mulla on edelleen poski kipeenä sen puudutuspiikin takia, auts.  Tänään sitten tosiaan tultiin aamulla takaisin kotiin ja juhannuksena sitten taas suuntaamme maalle! On tämä kesä vain hienoa aikaa :)

Mutta nyt täytyy suunnata lulun kanssa ulos, jonka jälkeen on hyvä aloittaa tiskivuoren purkaminen ja kämpän yleisilmeen siistiminen. Näkemisiin!

2 kommenttia:

 1. Oi ootpas kaunis! :) Mistä noi Lauren Conradin kirjat kertoo? :) Noita meinaan näkyy tosi monella bloggaajalla aina olevan, ja oon miettiny, että oisko noi hyviä.

  http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kertoo ihan tosi-tv:n tekemisestä fiktiohahmoilla :) Oli kyl jännä tarina, ainoat häiriötekijät oli ne, ku jotku lauseet oli liitetty yhteen pötköön ja vähä jäi kaivaan pari juttua, mut muuten mukava lukukokemus! Mä lainasin noi lähikirjastosta, et luulisi sieltäkin löytyvän.

   Poista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)