maanantai 26. toukokuuta 2014

news

Blogi hiljaisuutta on nyt kestänyt melkein kaksi kuukautta, ja siihen on ollut todella hyvä syy. Mä olen ollut hyvin väsynyt viimeisen kuukauden ja asiaan on looginen selitys. Meille tulee perheenlisäystä marraskuun puolessa välissä. Jos tämä lause ei vielä auennut, niin kyllä, olen raskaana. Eiei, älä pelkää. tästä blogista ei tehdä vauvablogia, eikä raskausblogia. Raskaus kyllä tulee näkymään ainakin kuvissa, mutta en mainitse siitä sen enempää. Raskausasioille ja vauvoille on omat bloginsa, jollaista minä en aio pitää, ihan vain sen takia, ettei lapseni kuvia leviä pitkin internettiä. Ainut missä kuvia voi tavata, on facebook, ja nekin näkyvät vain tietyille ihmisille, eli lähipiirille. 

Toivottavasti tämä on avannut asioita ja blogiaktiivisuuteni palaa ennalleen. Kiitos, että ymmärrät.


10 kommenttia:

 1. Onnea perheenlisäys-uutisesta ja tsemppiä kaikkeen tulevaan <3
  Kannattaa jatkaa blogin kirjottamista ihan vaan fiilispohjalta :-)

  VastaaPoista
 2. Yritin kahteen uudempaan postaukseen kommentoida, mutta kommenttiloota ei jostain sysytä tullut esille ollenkaan :o Aivan ihana toi koiruli, todella kauniin värinen ♥ onnea perheenlisäyksestä :)

  VastaaPoista
 3. ^Sama ongelma. Jostain syystä ei anna kommentoida noihin uusimpiin postauksiin? Missä lie vika.

  Jokatapauksessa.. sait minusta juuri uuden lukijan blogillesi! Blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta ja jään mielelläni seurailemaan. PAAAALJON PAAAAALJON onnea tulevasta perheenlisäyksestä ja hurjasti tsemppiä raskausaikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outo juttu :o Pitää katsoa saisko sen jotenkin toimimaan. Kiitos :)

   Poista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)