lauantai 5. tammikuuta 2019

Kun koittaa paluu arkeen + alekoodi!

Postaus on toteutettu yhteistyössä Pikku Kaspianin kanssa.

Loma alkaa olla lopuillaan ja arki häämöttää nurkan takana. Meillä on ollut mukavat kaksi viikkoa kotona, mutta kyllä jo odotan innolla koulun alkua ja taas tietyn rutiinin muodostumista. Lapsista on kyllä huomannut, kuinka ne kaipaavat jo takaisin päiväkoteihin ystäviensä seuraan. Itse myös kaipaan muita ihmisiä ja sitä vapautta kotoa.

Me tehtiin myös lomalla vähän muutoksia. Meidän huushollista tutit muuttivat pois, josta seurasi pientä kaipuuta. Yllättävän vähää kuitenkin siihen nähden, miten tärkeitä ne ovat olleet. Samalla myös harjoittelemme pois nokkamukista. Tähän saimmekin hyvän avun Pikku Kaspianin valikoimasta, sillä tämä harjoitusmuki on kyllä oiva väline mukista juomisen oppimiseen!Lovi 360° muki on kätevä, sillä siinä ei ole nokkaa, vaan kehämäinen venttiili. Sen avulla, lapsi pystyy juomaan mukista mistä tahansa reunasta. Näin ollen sotkua ei tule ja lapsi oppii mukin käyttöä helpommin. Jessika olikin mukin kanssa jo kuin vanha tekijä kun kokeilimme ensimmäisen kerran. Tykkäsin myös, että mukin mukana tuli vielä kansi, joten se on helppo kuljettaa mukana. 
Jotta isommallekin olisi jotain mieluista, pastellin väriset Plan Toy Rakennuspalikat olivat oivat meidän neljävuotiaalle. Tykkään kun nämä ovat ekologisia ja kestävä vaihtoehto muovisten sijaan. Näistä kun voi rakentaa vaikka ja mitä. Sisarukset myös mielellään rakentavat näiden kanssa yhdessä, ilman tappelua! Se kun on meillä harvinaista leikeissä. 

Mikäli Pikku Kaspianin valikoimasta löytyy jotain mieluista, voin iloksenne ilmoittaa saavanne alekoodin! Koodilla KATVONYVON saa kaikista normaalihintaisista tuotteista 20% alennuksen 31.1.2019 asti! :) Suosittelen hyödyntämään.
Mitä te olette tehneet lomalla? Koska luovuitte tutista? Miten teillä siirtyminen normaaliin mukiin sujui?

7 kommenttia:

 1. Mä olen itse lomaillut nyt äippäloman jälkeen joulukuun alusta lähtien ja arki koittaisi meidänkin perheessä parin viikon kuluttua; saas nähdä kuinka päivähoito lähtee käyntiin.. Pitää tuo muki pitää mielessä ja noita palikoita olen itsekin ihastellut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo muki on kyllä ollut todella kätevä! Nopeasti lapsi hahmottaa sen kanssa miten juodaan mukin reunasta, ettei tule päälle :)

   Poista
 2. Ihanat nuo palikat! Kiitos vinkistä, tilaan kummitytölle lahjaksi! :)

  VastaaPoista
 3. Söpöt nuo palikat :D ja todellakin lomalla oli ihanaa, mutta on se kumma vaikka miten yrittää niin rytmi vaan leviää lomaillessa aina jonkun verran. Ihanaa arkea teille :)

  VastaaPoista
 4. Ihania palikoita, ei enää yhtään innosta muovikrääsä, joten kivaa vaihtelua! Esikoinen luopui tutista lähempänä kahden vuoden ikää ja tämä nuorempi jätti tutin omasta tahdostaan pois n. vuoden ikäisenä :)

  VastaaPoista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)