sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Isojoen markkinat 2018


Kesän tapahtumat on korkattu Isojoen markkinoiden merkeissä. Oli kyllä kiva käydä viettämässä hetki aikaa perheen kesken ihmisjoukon vilinässä. Myyntikojujen ja standien lisäksi siellä oli lapsille polkutraktorikisaa ja erilaisia laitteita. Kristian halusikin ensimmäisenä toukkajunaan, kävi kääntämässä pomppulinnassa ja suuntasi kisaamaan polkutraktorilla, josta saikin lapun paikalliseen k-markettiin hakemaan pingviinijäätelöä ilmaiseksi. Muutama autokin siellä oli myynnissä, näistä kuvassa tuo söpö mini.

Haastavinta markkinoilla oli kyllä tuo uhmaava 3,5v, joka olisi halunnut vaikka ja mitä. Hän sai kympin markkinarahaa, osti sillä lelun, jota ei olisi enää halunnutkaan kun se oli maksettu. No, onneksi ei oltu ainoita vanhempia kiukuttelevien lapsien kanssa markkinoilla. No, Kristian oli tyytyväinen kun sai vähän lakritsipötköjä mukaan ja hyvänä motivaattorina toimi jäätelö, joka haettiin kaupasta markkinoiden jälkeen. Maistoin markkinoilla myös highlanderin lihaa ensimmäistä kertaa metvurstin ja makkaran muodossa, ja oli kyllä ihan 6/5! 

Vielä olisi tulossa parit kesäntapahtumat, ennen kuin koittaa paluu uuteen arkeen. Tästä luvassa sitten lisää myöhemmin! 

Mitä te olette tehneet perheenne kanssa tänä kesänä? Mitä tulette tekemään vielä tänä kesänä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)