sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Lasten kesävaatetus - mitä meillä puetaan päälle aurinkoisilla ilmoilla.

Kun aurinko paahtaa täydeltä taivaalta, lasten iho on suojattava ja samalla mietittävä, missä ei tulisi liian kuuma, aurinkorasvalla ei halua läträtä ja lapsilla on viileä olla, on reiman sunproof -vaatteet vaan se pelastus! En olisi edes tajunnut koko vaatteita, jos miehen sisko ei olisi niihin tutustuttanut.

Sunproof vaatteilla on tosiaan uv 50 suoja, ja ne samalla viilentää. Niillä voi myös uida ja näin ollen sen aurinkorasvan kanssa ei tarvitse läträtä, ja lyödä lapsi uimaan vain samoilla vaatteilla! Lapselle ei myöskään tule kuuma paahteisessa auringossa, sillä vaate oikeasti pitää ihon viileänä. Paras mahdollinen ja helpoin tapa suojata lapset auringon uv-säteilyltä! Vähän harmittaa, kun näitä ei löydy aikuisten kokoja, käyttäisin itse myös mielelläni näitä.

Jessikalla on tuulisena päivänä tuo kypärämyssy, mutta muuten aurinkohattu. Myöskään housuja en ole tuon kokoiselle sunproofina löytänyt, joten pelkkä pitkähihainen paita ajaa hyvin asiaansa. Kristianilla oli viime vuonna ihan koko puku aurinkoisilla ilmoilla, pitkillä hihoilla ja punteilla, eli niitäkin kyllä löytyy. Tänä vuonna mennään ihan vain paidoilla ja housuilla.

Yleensä meillä lapset tosiaan karkaavat pihamaalla ilman kenkiä. Jessikakaan paljoa enää kenkiä käytä pihalla, ja toisaalta ihan kiva jalalle olla heidän ilman kenkiä. Onnea on todellakin oma piha, johon heidät uskaltaa päästää ilman kenkiä, sillä tämä ei ihan kaupunkialueella toimisi.

Mitä teillä puetaan lapsille päälle näillä helteisillä ilmoilla? Oletko kokenut sen kuinka toimivaksi ratkaisuksi?

1 kommentti:

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)