perjantai 23. maaliskuuta 2018

Viimeistä kertaa ostoksilla

Viikko sitten kävin Reiman varastolla täällä Kankaanpäässä ostoksilla, koska jälleen olivat ne kuuluisat varastontyhjennys pippalot. Yleensähän ne ovat olleet myöhemmin keväällä, mutta tällä kertaa niitä vietettiin aikaisemmin ihan syystä, Reiman varasto tuli poistumaan Kankaanpäästä logistiikan vuoksi ja siirtymään Raumalle. Olen kyllä vähän pettynyt, että Reima, joka on kuitenkin syntynyt Kankaanpääläisten voimalla, tultiin viemään täysin kotikunniltaan pois. 

Tästä syystä, nämä olivatkin viimeiset varastontyhjennys bileet, joihin osallistun. Viime vuodeltahan tein my day -videon, jonka voit katsoa täältä. Ja tästä syystähän, sitä tavaraa tuli ostettua, ehkä liikaakin varastoon.

Löytöni Jessikalle, tässä talvikalusto:
86cm vaalean violetti haalari, 80cm pinkki haalari, 92cm ja 104cm toppatakit, 2kpl 86cm toppahousuja, 86cm fleecehaalari ja 3 kypärämyssyä, 48cm ja kaksi 52cm.

Välikausi ja kesäkalusto:
80cm välikausitakki ja välikausihousut, 80cm kuratakki ja kurahousut, 86cm kuratakki ja kurahousut, 3kpl kurahanskoja (vihreiden piti olla kristianille, mutta ostin väärän kokoiset), välikausihanskat, saappaat kokoa 21 ja aurinkopaita + aurinkopuku.

Kristianille talvikalustoa:
2 toppahousut 98cm, kahdet toppatakit 104cm, fleecetakit 104cm, pipo ja kauluri.

Kristianille välikausikalustoa:
Välikausitakit 104cm (joista keltasen sisällä olevan fleecen saa irttoitettua ja laitettua paikalleen), kurahousut 104cm, kuratakit 104cm, kurahanskat, sormikkaat ja kesäksi aurinkoshortsit.

Tällaisia ostoksia tällä kertaa. Jessikalle tuli ostettua jo hieman vähän etukäteen varastoon. Myös myöhemmin tilasin 86cm kokoisen suprafill haalarin vikalta päivältä, kun en itse päässyt. Kristianille tuli ehkä hieman vähemmän ostettua, sillä sen kokoisia vaatteita ei enää juurikaan löytynyt, ainakaan sopivaan hintaan.
Kävittekö te reiman myynneillä? Lähtikö mitään mukaan? Miten te olette valmistautuneet lasten ulkoiluvaatteiden osalta kevääseen/syksyyn?


6 kommenttia:

 1. Oli liian pitkä matka, niin ei tullut käytyä. Upeita löytöjä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkat on kyllä pitkät :( En viitsi kyllä jatkossa raumalle lähteä ajelemaan varastontyhjennyksen merkeissä, joten ne nyt saavat jäädä.

   Poista
 2. Meiltä myös vähän turhan pitkä matka. Mutta ai vitsi sä oot trhnyt kyllä ihan huippulöytöjä! Niin ihania nuo väritkin<3
  Meiltä löytyy jo oikeastaan kaikki kevääksi, tosin vanhemmalta tytöltä puuttuu vielä siistimpi takki.Mutta siis tosi hyvällä mallilla jo:)

  VastaaPoista
 3. Upeita löytöjä tulit tehneeksi! :) Meiltä löytyy jo aika pitkälti keväälle vaatetta; kumisaappaat mahdollisesti joutuu ostamaan vielä jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä kyllä isommalle kumisaappaat pitää ostaa. Vähän harmitti, kun tuolla ei ollut nyt niitä pidempi vartisia ollenkaan :(

   Poista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)