perjantai 16. helmikuuta 2018

Uutta meikkilaukkuun avonilta.


Pienen sattuman kautta törmäsin avonin myyjään tässä pari viikkoa sitten. Olihan minun aivan pakko jättää pieni tilaus, sillä meikkilaukkuni sisältö kaipasi jotain uutta. Oli kyllä kiva saada nämä jo nyt testiin, sillä huomenna tämä mami lähtee radalle viettämään lapsivapaata iltaa! 


Kulmien muotoiluun tilasin tämän setin kokeiluun. Mukana oli tosiaan myös sivellin, joten tämä lähteekin kokeiluun heti huomenna! (Okei, teen ehkä pienen testin jo tänään.)


Mä oon jotenkin taas rakastunut uudelleen kynsilakkoihin. Nyt kun nuden sävyt on IN, ja omaan mieleeni, tilasin tämän. Vaikkakin en omista kivan näköisiä kynsiä, tykkään lakkailla niitä silloin tällöin!


Tilasin viimeksi rajaustussin Oriflamelta ja totesin etten osaa sitä käyttää. Nyt tilasin toisen avonilta, ja tämä on ohkaisempi kuin oriflamen. Jos vaikka tätä oppisin käyttämään. Toki, harjoitusta kaikki vaatii.Ja sitten tämä kaulakoru! Sille tuleekin heti huomenna käyttöä, sillä metsästin eilen kaupasta juuri tän tyylistä korua, koska unohdin täysin, että tilasin sellaisen avonilta. Tää sopii niin passelisti mun bileasuuni! Ehkäpä saan jonkinlaisia asukuvia sitten tänne blogin puolelle.. ;) 

Mitä meikki löytöjä te olette tehneet viimeksi?

2 kommenttia:

 1. Todella mukava postaus. Ja siis toi rajaustussi on super hyvä. Käytän kyseistä tuotetta itsekkin. Ja itselläni lähiaikoina paras löytö on ollut maybellinen meikin pohjustus primer.

  www.believemydestiny.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että rajaustussi on hyvä! :D täytyy vaan opetella käyttämään sitä, kun yleensä tulee nestemäisiä vallan käytettyä. Oletin, että tussilla olisi automaattisesti helpompi piirtää, mutta toisin kävi.

   Poista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)