tiistai 31. lokakuuta 2017

Sairastuvalta päivää

Meille on rantautunut se syksyn ensimmäinen flunssa! Harvemmin kristian on ollut kipeänä, mutta nyt jostain kumman syystä meille muutti flunssa. Kristian on jo kolmatta päivää kuumeessa, nokka vuotaa ja jessikalla nenä vuotaa. Nyt alkaa tuntumaan siltä, että tämä tauti alkaa tulemaan meille vanhemmillekkin. Itselläni on kurkku kipeänä ja tuntuu, että siellä on limaa. Toivottavasti nyt säästyisin vain ja täällä onkin kovat tropit jo käynnissä, etten sairastuisi pahemmin. 

Meillä on siis kolme päivää vietetty päivät pitkät yökkäreissä ja katseltu youtubesta traktorivideoita tai netflixistä Daniel tiikeriä. Päivisin ei ole pojassa kuumetta ollut, mutta illaksi se on sitten noussut. Pieni kuumepotilas on nyt pari yötä nukkunut meidän välissä sängyssä. Jessikan nukkumisesta päivisin ei ole tullut juuri mitään tukkoisuuden vuoksi, vaikka nenätippoja olen laittanut. Onneksi yöllä sentään nukkuu levollisemmin. 

Odotan sitä yhtä kuumeetonta päivää, jonka jälkeen päästäisiin vähän jo ulkoilemaan! Eiköhän tämä tästä. Lapsi ainakin tykkää kun saa katsella lastenohjelmia samalla leväten sohvalla, koska sitä ei normaalisti juurikaan harrasteta. 

Mitenkä te vietätte sairaspäivät?

2 kommenttia:

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)