torstai 7. syyskuuta 2017

Jotakin lapselle, ja jotakin myös äidille.

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Jolie verkkokaupan kanssa.


Sain Jolie verkkokaupasta testiin Little Butterfly Londonin tuotteita, jotka ovat tarkoitettu äideille, lapsille ja vauvoille. Nämä ovat myös helppo löytää muotilehdistä luksuslaatunsa ja tyylikkyytensä avulla. Tuotteet eivät sisällä haitallisia yhdisteitä, joten niitä voi käyttää myös imetyksen ja raskauden aikana ja ovat ihotautilääkäreiden hyväksymiä.


Tuotteilla on perinteinen syntyperä, sarjan perustaja etsi perheelleen korkealaatuista ja ympäristöystävällistä kosmetiikkaa, ei löytänyt sitä ja päätti alkaa valmistaa sitä itse tutustuen luomutuotantoon ja tuotantoprosessiin. Näin syntyi siis ympäristöystävällinen, korkealaatuinen, esteettinen ja orgaaninen vartalovoide sarja, joka sopii kenelle tahansa! 


Jolie verkkokaupassa myydään monia muitakin brandeja ja tuotteita, jotka ovat luontoystävällisiä. Sain myös kokeiluun Warpaintin hampaidenvalkaisuun tarkoitettua ainetta, joka on täysin luonnontuote. Se valkaisee hellävaraisesti tummentumia ja vahvistaa samalla ikeniä ja hampaita. 

Jos kaipaat luontoystävällistä kosmetiikkaa, suuntaa Jolien verkkokauppaan tutustumaan tuotteisiin! Tykkään itse käyttää mielummin luonnollista kosmetiikkaa, ja nämä todellakin ovat juuri sellaisia joita olen kaivannut! Jos saisin nyt nuo raskauden tuomat venymäarvet piiloon stretch mark butterin avulla ja hampaista kellertymät pois warpaintin kanssa. Suihkugeelinkin ansiosta uskallan tehdä taaperolle vaahtokylvyn, koska hänellä on ollut tapana nautiskella kylpyvettään.

4 kommenttia:

  1. Aivan ihana blogi sulla!

    https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Onpa söpöissä paketeissa noi tuotteet ja kauniita kuvia oot ottanut! Ihanaa kun tulee koko ajan uusia luonnonmukaisia kosmetiikkatuotteita markkinoille :)

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)