maanantai 24. heinäkuuta 2017

Joskus käy hyvä tuuri arvonnoissa
Voitin tosiaan tämän tuttinauhan raskauskeiju.fi:n instagram arvonnasta! (Ja pääsin samalla testaamaan tänään postissa saapunutta led-valolaatikkoa, jonka ostin ebaysta.) Harvemmin arpaonni suosii minua, mutta tällä kertaa tosiaan suosi. Sain tosiaan valita raskauskeiju.fin valikoimasta minkälaisen otan ja tottakai halusin nimioidun tuttinauhan, jotta siitä jää joskus muisto lapselle itselleen. 

Materiaali on hyvä ja nauha oli juuri sellainen kuin sen kuvittelin olevan tuotekuvauksen perusteella. Myös lukko, jolla nauha kiinnitetään vaatteeseen on hyvin toimiva ja ei lähde helposti irti. Näin ollen tutti pysyy hyvin matkassa mukana, eikä tipu maahan. Voin todellakin suositella raskauskeiju.fin tuttinauhavalikoimaa lämpimästi, jo ihan sillä, että voitte tukea suomalaista yrittäjää! 

Mitä te olette viimeksi voittaneet arvonnassa?

4 kommenttia:

 1. Kiva, että arpaonni suosi suakin! :) Mä osallistuin tän kuukauden alussa instagramissa arvontaan, jossa palkintona oli kahden päivän liput Solar soundeille. Niinhän siinä kävi, että mä voitin ne liput itelleni :D

  VastaaPoista
 2. Tuttinauhoille ei mulla ole tarvetta, mutta pakko kommentoida kuinka söpön näkönen tää on! Tosi söpöjä nuo helmet ja varmasti jää kivaksi muistoksi :)

  Sara V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki niin tykkään tästä just siks ku tää on niin söpö!

   Poista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)