torstai 20. heinäkuuta 2017

Jessikan 2kk neuvola

Kävimme tänään tosiaan kahdenkuukauden neuvolassa. Neiti kasvaa hyvin korvikkeella, nukkuu hyvin ja kehittyy hyvin. Kuukaudessa oli tullut painoa melkein kilon verran, sillä hän painoi 5300g (4315g). Pituuttakin tullut hyvin, 58,2cm (54,8cm). Päänymprys oli 39,9cm (37,6cm). Joten, todellakin kasvaa hyvin korvikkeella, vaikka nukkuukin täysiä öitä!

Neuvolakortissa luki näin: ”Suloinen tyttö. Hienosti kasvaa korvikkeella. Päivisin syötöt 2-3h välein. Yöllä pisin syöttöväli jopa 9 tuntia. Vatsa toimii säännöllisesti. Aukile avoin. Iho, suu ja silmät siistit. Morottaa ja tarttuu. Päätään hienosti vatsalla ollessaan kannattelee. Rokotteen sai.”


Toivotaan, että rokotteesta ei tule mitään haittavaikutuksia, vaan menisi yhtä helposti kuten veljellänsä. Eli nukkuu vaan vähän enemmän kuin ennen ja on yhtä helppo tapaus kuin aina ennenkin. On äidille, ja ennenkaikkea lapselle helpompaa.


Kristian oli neuvolan ajan mummulassa ja vein Jessikankin sinne neuvolan jälkeen ja pakenin itse paikalta vähän shoppailemaan ja viettämään omaa aikaa. Löysin todellakin halvalla löytöjä, mutta näille sitten ihan oma postauksensa.


Miten teillä on korvikkeella kasvettu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)