tiistai 10. tammikuuta 2017

Hiihtäjän alku
Vihdoin oli pellolla sen verran lunta ja pakkastakin pihalla vähän, että päästiin kokeilemaan ensimmäisiä kertoja suksia! Poikahan olikin kuin vanha tekijä suksien päällä, eikä välittänyt ylimääräisestä laitteesta jalkojensa alla. Oli hienoa katsella toisen nauttivan niin paljon uudesta ja uuden oppimisesta. Nyt vain lisää lunta (ainakin on luvattu), niin pääsen itsekkin vähän hiihtämään! Vaikka en nauttinut koko lajista itse kouluaikoina yhtään, on siitä vanhemmiten tullut aika mieluinen talviurheiluharrastus (ehkä myös siksi, että sitä on täällä metsän keskellä helppo harrastaa :D). 

Luistimia ei varmaan vielä tänä talvena kokeilla, mutta ensi vuonna sitten! Ehkä parempi muutenkin laji kerrallaan, niin mielenkiinto uuden oppimiseen säilyy.

Mikä oli teidän lapsenne ensimmäinen talviurheilulaji jota kokeilitte? Miksi? / Mitä ajattelitte lapsenne ensimmäisen kerran kokeilevan talviurheilulajeista? / Mitä itse kokeilit ensimmäisenä lapsena?

2 kommenttia:

 1. Awww voi toista punaposkea, mikä riemu paistaa kasvoilta! Ihana! :D <3 Mä jäin lueskelemaan sun aiempia postauksia ja oli pakko liittyä mukaan lukijaksi kun sun blogi on niin ihana ja tämänhetkinen elämä vastaa niin mua :D Ja ihan hurrrrjan paljon onnea, luin joulukuun postauksesta että odotat toista lasta! Itsellä esikoinen syntymässä 3.4. eli viikkoja nyt 28+1 ja ultran mukaan poika olisi meillekin tulossa, jänniä aikoja eletään ;) Mä en olekaan vielä pohtinut niin pitkälle mikä olisi lapsen ensimmäinen talviurheiluharrastus, luultavasti hiihto tai luistelu joilla myös itse aikoinani aloitin :)

  https://bottleoflove.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykästyit blogiini! :) Ja kiitos onnitteluista, mutta samaten sinullekkin paljon onnea tulevasta lapsesta! <3 Aika menee kyllä nopeata tahtia eteenpäin, vaikka joskus se voi tuntuakkin pitkältä. Kuitenkin teilläkin kohta se pieni nyytti sylissänne ja kaiken uuden opettelua. Se on hienoa aikaa, joten nauti :)

   Poista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)