sunnuntai 21. elokuuta 2016

#nomoreexcuses

Toissa iltana facebookkia sängyssä selatessani pomppasi esiin jälleen yksi yhteen ryhmään laitettu postaus, missä oli ennen ja  jälkeen kuvat muutoksesta. Kyseinen ihminen oli laihtunut parin vuoden aikana 65kiloa, ja sen näki kyllä kuvista hyvin. Aloin muistelemaan tätä tapausta ja kyllä, tästä oli myös iltalehdessä tänä vuonna juttua.

Se miksi ajattelin asiasta kirjoittaa on se, että kyseisen ihmisen tarinaan tutustuessani tunsin piston sydämessäni. Ihminen, joka kärsi MS -taudista, ja oli jossain vaiheessa myös alaraajahalvaantunut, pystyi laihduttamaan 65kg, koska hänellä ei ollut tekosyitä vaan yksi päämäärä. Tämä sai minut miettimään, miten ihmiset keksivätkään hyvinkin turhia tekosyitä sille, mikseivät voi tavoitella haluamaansa.

Jos tämä MS-tautia sairastava nainen tavoitteli haluamaansa ja on saanut sen, miksen minäkin! Minä aion jatkossa olla keksimättä yhden yhtäkään tekosyytä sille, miten haluan elämässäni edetä ja tavoitella. Minä haluan laihduttaa, minä haluan käydä nettilukion hyvillä arvosanoilla loppuun ja ennen kaikkea minä haluan vielä perheenlisäystä. 

Jos sinulta löytyy tekosyitä, toivon, että niiden keksiminen loppuu nyt tähän. Tavoittele unelmiasi ja tavoitteitasi. Se ei ole helpoin tie, mutta se on onnistumisen ja mielihyvän tie, jonka saat palkinnoksi saavutettuasi asettamasi tavoitteen tai toteuttamalla unelman. #nomoreexcuses

Ps. Jos haluat lukea kyseisestä naisesta kertovan lehtijutun, tässä linkki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)