maanantai 9. toukokuuta 2016

Sali tuli, Sali meni.Vihdoin koitti se päivä, kun sain itseäni niskasta kiinni ja lähdin pitkän tauon jälkeen salille. Sain jopa seuraa, sillä ukko suostu lähtemään mukaan! Jalkatreenit alkoi hyvin, ensin juoksumatolla lämmittelyä, jalkaprässiä ja muita salilta löytyviä laitteita. Keksin, että tähän väliin voisi tehdä vähän kyykkyjä kahvakuulan kanssa. Ensimmäinen 15 toistoa meni hyvin, mutta toinen 15 toistoa ei mennytkään enään kuin strömsössä.. Alaselässä tuntui paukahdus ja ihan järkyttävä kipu valtasi koko alaselän. Kävely oli tämän jälkeen ihan tuskaa, enkä tahtonut saada edes kenkiä vaihdettua, saatika päässyt autoon. Kävely on edelleen haastavaa ja tietyissä asennoissa alaselkä on oikealta puolelta vielä kipeä, mutta muuten elämä näyttää jo paremmalta.

En ymmärrä, miksi AINA kun pääsen salille, tapahtuu jotain, jonka johdosta iskee tauko.. Edellisellä kerralla iski poskiontelontulehdus ja nyt tämä.. Tämä on ihan epäreilua! Toivottavasti tuo selkä olisi jo huomenna parempi, jos vaikka pääsisi treenaamaan yläkroppaa edes salille.

1 kommentti:

  1. Voi ei, tosi kurja juttu! Mulla on kans ollut sama ongelma, mulla on mennyt viimeisen puolen vuoden aikana joka kerta polvi tosi kipeäksi liikunnan jälkeen. Nyt on ollutkin taukoa, ja kun viime viikolla aloin taas liikkumaan, ei yhtäkkiä enää mennytkään kipeäksi :D

    http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)