sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

The liebster award challenge


Jenni heitti mulle tosiaan tämän liebster award -haasteen. Siitä onkin pitkä aika, kun olen viimeksi vastannut toisen bloggaajan kysymyksiin, joten let's go! Yritän parhaani mukaan paneutua kysymyksiin kunnolla ja intohimolla.

1. Paras kirja, jonka oot lukenut?
Hmm.. vaikea valinta, kun olen lukenut niin paljon hyviä kirjoja. Teininä (10-15v) lemppareita oli Neiti Etsivät ja erilaiset hevoskirjat. Nykyään olen lukenut kirjoja paljon vähemmän kuin teinivuosina, että taidan valita, (en nyt parhaaksi, mutta parhaimmistoa) Hevoskuiskaajan. Olin jo pitkään halunnut lukea sen äitini kehujen jälkeen ja onneksi löysin sen parilla eurolla kirpparilta muutama vuosi sitten!2. Miksi haluaisit tulla isona?
Mähän oon jo tavallaan iso, jolla pitäisi olla jo suuntaa siihen mitä tekee aikuisiällä, mutta mulla ei ole. En vieläkään oikein tiedä mitä haluaisin tehdä ja miksi haluaisin isona. Ehkä mä keksin sen tässä kotona olo aikana, kun onhan mulla vielä aikaa miettiä, jos (nimenomaan jos) olen nämä ensimmäiset 3 vuotta kotona.

3. Mitä oot harrastanu pienenä?
Pienenä oon harrastanut virtuaalihevosia, telinevoimistelua jonkun aikaa, raamattukerhoa (tosiaan olen nykyään ateisti), kokkikoulua ja kävin mä näytelmäkurssillakin piipahtamassa pari kertaa. Ehkä sitä olisi voinut harrastaa nuorempana enemmänkin, varsinkin liikunnallisia juttuja.4. Mitkä on sun kolme tämän hetken unelmaa?
Ensimmäisenä tulee mieleen lottovoitto, mutta se taitaa olla suurimman osan unelma ja hyvin epätodennäköinen sellainen. Realistisimmista unelmista ensimmäisenä taitaa olla se koulun käyminen loppuun, toisena saada mukava työpaikka ja kolmantena käydä saksassa ihailemassa maisemia lähellä alppeja!

5. Kolme sun lemppariblogia?
Ensimmäisenä tulee mieleen The Realm of Maria, jota olen seurannut jo blogin alkuajoilta asti. Tykkään Marian tyylistä ja hänen elämäänsä on hieno seurata, varsinkin nyt, kun on lapsi tullut taloon! Toiseksi valitsin Helmihytin, koska tykkään noista kuvista ja varsinkin ulkoasusta! Tätä kolmatta oli vaikea keksiä, mutta valitsin Chiquinen. Siis noi asukuvat on ihan mielettömän hienoja ja nätti tyty! 

6. Viihdytkö mielummin yksin vai muiden seurassa?
Mä olen aika lailla enemmän yksineläjä. Tykkään käydä koiran kanssa yksin lenkeillä ja viihdyn aika paljon yksin kotona, tai nykyään kaksin pojan kanssa. Kyllä sitä silti seuraakin kaipaa, varsinkin täällä metsän keskellä olisi kiva jos joskus olisi seuraa kavereista tai pääsisi useemmin tuulettumaan, enkä tarkoita vain juomista, vaan ihan leffailtaa ystävien kesken ilman velvotteita.7. Mitä pahoja tapoja sinulla on?
Multa ei taida löytyä juurikaan pahoja tapoja, tupakoinnin ja kynsien syömisen lisäksi. Viime syksynä pääsin hyvin eroon vähäksi aikaa kynsien syömisestä, mutta enää en ole löytänyt sitä tarmoa, mitä silloin oli. Tyhmänä menin tupakoinninkin aloittamaan synnytyksen jälkeen, kun imetys meni ketuillensa ja hormoonit heitteli mieltä.

8. Mikä on mielestäsi tämän hetken paras biisi?
Uniikin tikis on aika motivoiva, ja Elastisen eteen ja ylös on myös aika kova. Mutta että paras? Ei taida olla tällä hetkellä parasta biisiä. Nykyään löytää harvoin biisiä, jota jaksaisi kuunnella repeatilla monta tuntia. 

9. Mitä tekisit, jos sinulla olisi vain kuukausi elinaikaa?
Viettäisin aikani rakkaimpieni kanssa matkaillen ympäri suomea, kävisin kiertämässä vähän maailmaa, ainakin saksassa ja espanjassa ja siihen se kuukausi taisikin mennä.10. Oletko riippuvainen kännykästäsi?
En koe olevani riippuvainen kännykästäni, mitä se nyt on tarpeellinen lenkeillä sport tracker -sovelluksen ansiosta. Hyvän kamerankin ansiosta sillä on kiva kuvailla, mutta muuten se saa olla aika paljon rauhassa.

11. Mitä soitinta haluaisit osata soittaa?
Olen aina halunnut opetella soittamaan kitaraa. Yläasteella tuli kyllä kokeiltua ja soitettuakin yksi biisi, mutta se into sitten lopahti koulun vaihdon myötä, jossa ei ollut enään mahdollisuutta valita musiikkia valinnaisena aineena.

Minun 11 kysymystäni haastetuille:
1. Käytätkö paljon meikkiä?
2. Mitkä on 3 lempiasiaasi suomen kesässä?
3. Jos saisit muuttaa menneisyydessäsi yhden asian, mikä se olisi?
4. Mitä haluaisit tehdä/olla 5 vuoden päästä?
5. Kuka/Ketkä on sinun esikuviasi?
6. Kumpi, auto vai 80 000€ käteen? Miksi?
7. Jos saisit valita autiolle saarelle mukaasi 3 tavaraa, mitkä ne olisi?
8. Mitä olisit halunnut harrastaa nuorempana?
9. Mitä söisit viimeiseksi ateriaksesi?
10. Oletko kilpailuhenkinen?
11. Mitä uutta haluaisit oppia?

Haastan:
http://youdontcarehowifeel.blogspot.fi/
http://fashionsivu.blogspot.fi/
http://johannatuulia.blogspot.fi/
http://eemmaot.blogspot.fi/

2 kommenttia:

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)