keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

#summer


Mitä meidän kesään kuuluu? Aika paljon vain kotona olemista, sukulointia eli samanlaista arkea kuin normaalistikkin. Tulisi nyt vain ensin se kesä, eikä kävisi kääntymässä vain joka toinen päivä, Tosiaan, täällä on nyt joka toinen päivä satanut ja jokatoinen päivä paistanut aurinko, joka on melko masentavaa, varsinkin nyt kun mun motivaationi lenkkeilyyn ja laihtumiseen on taas palannut hommiin. 

Tön normaalin arjen lisäksi käydään nyt tulevana viikonloppuna toistamiseen masiina messuilla honkajoen pesämäessä. Viimeksi käytiin vuonna 2013 (mitähän me viiimevuonna tehtiin :D), josta tämä alla oleva kuvakin on. En malta odottaa, että pääsen pitkästä aikaa maistamaan kuusamon muikkuja (<3), jotka on mun ehdoton rakkaus messuilla ja muissa tapahtumissa missä niitä vain tarjotaan! Onhan se myös kiva käydä ensimmäistä kertaa lapsen kanssa näinkin isossa tapahtumassa, vaikkei hän vielä välttämättä näistä mitään ymmärräkkään..


Toinen tämän kesän kohokohta on viikon reissu kuusamoon! Käytiin parikesää sitten miehen kanssa siellä viimeksi mökkeillessämme taivalkoskella, mutta tällä kertaa mökki on vuokrattu kuusamosta. Ihana päästä nauttimaan hienoista maisemista, mökkirauhasta ja ennen kaikkea perheen keskeisestä ajasta! Tottakai sitä on myös käytävä suurpetopuistossa toistamiseen ja viedä pikkumies katsomaan karhuja!
Lulukin tulee tällä kertaa mukaan reissuun, kun on ilmastoitu auto, joten sekin pääsee ihmettelemään poroja! Alla olevat kuvat ovat viime reissulta, toinen suurpetopuistosta ja toinen kuusamon kunnantalolta ennen elokuviin menoa.Muuten pyritään nauttimaan kesästä täysin rinnoin käymällä uimassa, grillaamalla, käymässä luontopoluilla tms. kiertämässä, ja viettämällä yksinkertaisesti aikaa kokonaisena perheenä! Lisäksi mun on kyllä ihan pakko päästä tänä kesänä kerran nauttimaan ystävien kanssa kylmää karpalolonkeroa kesä kuumalla terassille! 

Mitä teidän kesäänne on tiedossa tai miten haluaisitte kesänne viettää? 


2 kommenttia:

  1. Tällä hetkellä mun kesä näyttää hyvin työn täyteiseltä. :D Tiedä pääseekö Koskista liikkumaan mihinkään Tamperetta pidemmälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritä ny ainaki kerran päästä tää käymään, niin näät krisuakin! :)

      Poista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)