maanantai 15. kesäkuuta 2015

Motivaatio, sinua minä kaipasinkin!Mä tosiaan 4 viikkoa sitten löysin mun motivaation uudelleen laihdutuksen suhteen ja aloitin karppaamaan. 2 viikkoa sitten aloitin tähän vielä bikini body mommy challenge 4.0:n ja en vois olla yhtään enempää innostuneempi ja motivoituneempi! Tää 4.0 on sopinut mulle paljon paremmin, kuin viimeksi aloittamani 3.0, koska mun mielestä nää liikkeet on tässä uudessa paljon fiksumpia ja helpompia tehdä ja soveltaa! Vaikka paino ei ole vielä juurikaan pudonnut, niin olen tyytyväinen siihen, että kunto on noussut ja senttejä lähtenyt!

Mä olen niin innoissani kun olen vihdoin pystynyt taas haastamaan itseni henkisesti, lukuunottamatta tämän päivän "palkitsemista" fazerin sinisellä, hups, mut syytettäköön niistä naistenvaivoja. Joista päästäänkin toiseen asiaan. Oon innoissani myös siitä, että vihdoin mun kiertoni on normalisoitunut, joten jos en laihdu, en voi syyttää hormooneitakaan :'D eli suomeksi, mulla on mahdollisuus laihtua, koska hormoonitasot ovat nyt normaalit (+ ei tartte miettiä, että niin koska se aika kuukaudesta on tällä kuulla, ihan hirveä tunne.) 

P.S.Jos ihmettelet, mikä on bikini body mommy challenge, niin siitä lisää täältä. Jatkossa lyhennän sen muodossa bbm.


2 kommenttia:

  1. Ite lopetin e-pillerit 80kilosena, ennen olin painanut 60kg mutta tuli sitten lihottua. Menkkoja ei näkynyt edes puoleen vuoteen ennenkuin ne alotettiin keltarauhashormoneilla ja senkin jälkeen saatto olla 2kk ettei mitään ja sit tuli menkat. Nyt kun alkuvuodesta sain painoa alas n.10kg niin on kiertokin normalisoitunut! Ei toki vauvan saamisella ole mitään tekemistä mun kohdalla tän asian kanssa, mutta joskus ihan vaan se lievä ylipainokin voi tehdä yllättävän paljon hallaa hormonitoiminnalle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno homma että olet saanut hormoonitoimintasi kondikseen! Mulla oli tosiaan ennen vauvaakin jo ongelmia hormoonitoiminnan kanssa ja tosiaan sain ne tasaantumaan heti hieman painoa pudottamalla, kun pillereiden takia tullut kanssa paljon ylimääräisiä kiloja.. :D Ja myös satunnaiset (+ yks leikattu) munasarjakystat on myös sekottanut pakkaa tässä aikalailla.

      Poista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)