maanantai 22. kesäkuuta 2015

Midsummer 2015
Juhannus meni täällä satakunnassa kotona sateisissa tunnelmissa. Ukkonenkin kävi nurkalla ilmoittelemassa olostaan ja ilma oli synkkää. Eilen illalla ilma hieman kirkastui ja se oli hyvin hienoa ja kaunista. Sitä olisi toivonut jatkuvan, mutta tänään taas on synkkää ja sade kolkuttelee oven takana.


Katselimme Big Loven kolmannen tuotantokauden loppuun ja aloittelimme jo neljättä kautta. Melko koukuttava sarja ihmissuhdekiemuroineen ja uskontoineen. 3 vaimoa, yksi mies, mitä muuta siitä voi seuratakkaan kuin valheita, draamaa ja pelkoa.Aina on hyvä sää grillata, sanoo atrian mainoskin ja kyllä se paikkansa pitää. Eihän juhannus ole mitään ilman grilliruokaa ja hyvää seuraa, vaikka sen ihan kotonaan viettääkin. 

Tänä juhannuksena myös tapahtui jotain, sillä mun rakas canonin 50mm f/ 1.8 II objektiivini on tullut tiensä päähän. Tarkennusrengas kun on tietyssä kohdassa, herjaa yhteensopivuus ongelmia ja ilmeisesti objektiivin sisältä on joku osa rikkoutumassa. Olihan meillä ihanat 4 vuotta yhteistä taivalta takana, mutta halpa on halpaa ja näin ollen ihmettelen, että objektiivi kesti näinkin pitkään toimintakunnossa.


6 kommenttia:

 1. Otat oikein hienoja kuvia

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Ne on just otettu tolla 50mm:llä joka tosiaan on lahoomispistees :/

   Poista
 3. http://jennislullaby.blogspot.fi/2015/06/the-liebster-award-haaste.html mun blogissa ois sulle haaste :)

  VastaaPoista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)