torstai 22. tammikuuta 2015

Mukana treenatessa

Mä olen nyt löytänyt muutaman hyvän treenisovelluksen puhelimeen, jotka toimivat mulla ns. personal trainereina treenatessa. Aattelin tulla jakamaan nämä teidänkin kanssa, jos vaikka joku muukin innostuisi näistä sovelluksista ja niiden tuomista haasteista.


7 minuutin harjoitus. Tämä sovellus toimii kuin personal trainer salilla, sä teet 13 eri liikettä 7 minuutin aikana. Sovelluksessa on vaihtoehtoina classic ja abs, joista toinen on aloitteleville ja toinen sitten kokeneemmille. Asetuksista voit myös valita, monta kierrosta haluat harjoittelua tehdä, muokata lepo ja teko aikaa sekunneissa ja haluatko sovelluksen äänen laskevan viimeisiä sekuntteja tai ottaa koko puhe pois päältä. Voin sanoa, että tällä tehty treeni kyllä tuntuu ja tulee hiki, jos on yhtä rapakunnossa kuin minä.30 päivän ab & butt haaste. Nämä 30 päivän erilaiset haasteet ovat pyörineet kuvina monessa facebookryhmässä, joten olin aika innoissani kun löysin nämä sovelluksena play -kaupasta. Haasteet aloitetaan hyvin helpoilla harjoituksilla, mutta aina päivä päivältä ne menevät haasteellisimmiksi. Haasteen aikana näytöllä pyörii myös video siitä, mitä seuraavaksi tehdään, joten jos englanninkieli ei ole parhaimpiasi, niin no worry.

Näiden lisäksi käytän sport trackeria lenkeillä, mutta siitä on aikaisempi postaus täällä.

Löytyykö teidän puhelimesta sovelluksia, jotka auttavat/ovat hyödyllisiä treenatessa?

6 kommenttia:

 1. Mulla on nyt uutuutena fitbit (hankin sen rannekeenkin) ja sit oon tykästynyt loggaamaan liikunnat myfitnesspaliin. Joskus oon käyttänyt kans You are your own gym -sovellusta silloin kun harrastin vähän erilaista liikuntaa. Nykyään puhelimessa on vaan joogasovelluksia ja just noi trackerit. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua on kas himottanu joku ranneke, mutta täytyy ny pärjätä ilman semmosia :D Joogaa vois kas kyl puhelimeen ladata ja kokeilla, ku vaihtelu virkistää!

   Poista
 2. Voiks tehdä postauksen ihan pelkästään sun ruokavaliostas ja antaa neuvoja ja vinkkejä aloittelijoille? Mitä kannattaa jättää syömättä ja mitkä ois hyvä ostoskorista kauppareissun jälkeen löytyä.

  Ja sitten toinen erillinen postaus ihan siitä millain ja miten kannattaa viikkotreeni järkätä, mitä tehdä ja kuinka paljon jne.

  Kun itse haluan vähän laihduttaa ja kiinteyttää ja ehkä saada hieman lihasmassaakin mutta nää jutut on mulle ihan utopiaa:D sun blogiis on kiva lukee ni ajattelin jos sellaiset "avustus" postaukset tekisit aloittelijoille :) Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin yrittää rakentaa tämmöset postaukset lähiaikoina :)

   Poista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)