tiistai 2. joulukuuta 2014

Laihdutus; Vanhan opettelemista

Näin kun synnytyksestäkin on jo aikaa yli 3 viikkoa, on jo hyvä aloittaa uudestaan tämä laihdutusprojekti. Ihan senkin takia, koska painoa mulle kertyi raskausaikana huimat 25kg! Näistä kiloista 9kg jäi synnärille, ja ekan viikon aikana painoa lähti vielä kilo, mutta sitten se painon putoaminen tyssäsi ihan täysin! 

Syy tuohon tyssäämiseen löytyy ihan omasta syömis ja juomis rytmistä. Mä en ole synnytyksen jälkeen tahtonut syödä juuri mitään, ja veden juominenkin on jäänyt vähäiselle. Tässä on ensin opeteltava uudestaan juomaan sitä vettä ja rytmittämään ruokailut, mutta sekin tahtoo olla haastavaa, kun on tuollainen pieni mies, jonka ehdoilla mun päiväni rullaavat eteenpäin. 

Pääsin aloittamaan liikkumisenkin puolentoista viikon jälkeen, kun oli jo lupa lähteä ulos vaunuttelemaan. Kyllä anopistakin on ollut apua, sillä hän on katsonut pojan perään kun ollaan koiran kanssa käyty metsässä rämpimässä, jotta tähän arkeen saa edes jotain vaihtelua ja ns. omaa aikaa. Harmittaa, kun vuorokausi rytmi tahtoo olla sitä, että suurinosa valoisasta ajasta menee nukkuessa ja se vähä mitä jää, ei riitä tarpeeksi pitkiin kilometri määriin. Koiran kanssa kun totuttiin heittämään päivässä yhteensä 10-12km ennen raskautta, ja nykyään keriitään vain siihen 4km, siinä on iso ero. Täällä metsässä kun ei välttämättä uskalla lähteä otsalampun valossa sitä lenkkiä enään tekemään..

Mikäli mun liikuntoja haluaa seurailla sports trackerin kautta, niin alta löytyy linkkiä profiiliin. Ruokapuolesta kerron sitten myöhemmin lisää.. 

Tästä profiiliin

4 kommenttia:

 1. Kiinnostaa lukea miten edistyt laihdutuksen kanssa. Itellä sama eessä helmikuussa! :)

  Datisblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Suosittelen tekemään ihan kotonakin jumppaa, tehokkainta on mm high intensity training treenit, missä pystyy kotona vaan omalla keholla tekemään intervallitreeniä ja rasva palaa kauan treenin jälkeen. Varmasti löytyy aikaa, koska tämän voi aloittaa vaikkapa 10min treenillä per päivä. No excuses ja mars lapsi mukaan liikkumiseen ;) usko mua, näistä mä ymmärrään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kyl koskaa kuullukkaa tommosesta treenistä :D Mä mietin kyl iltapäiville ohjelmaks zumbaa ku sitä kovolta löytyy, mut täytyy kokeilla tota :) Kiitti vinkistä!

   Poista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)