maanantai 4. elokuuta 2014

Vihdoinkin tallinnassa!...

Lauantaiaamuna pääsimme hyvissä ajoin maihin ja bussille päästyämme kävimme yhdessä vielä aamupalalla sataman lähellä olevassa kochi aidadissa. Me emme tosin juoneet kuin spritea, sillä olimme jo nauttineet aamupalamme laivalla. Muiden matkalla olleiden syötyä palasimme takaisin bussille, jolla suuntasimme kiertelemään ympäri tallinnaa paikallisen oppaan opastaessa. Tästä kiertoajelusta ja koko reissusta on tulossa myös video lähipäivinä, kunhan saan sen aikaiseksi.

Matkaväsymyksen takia mieleen ei juurikaan jäänyt mitään oppaan puheista, mutta kauniita ja vähemmän kauniita maisemia tuli nähtyä ja katseltua. Tallinna on kyllä siitä kiva paikka, kun siellä on uutta sekä vanhaa sekaisin, eikä ne mielestäni millään tavalla riidelleet keskenään. Kävimme myös hieman jaloittelemassa vanhassa tallinnassa ja ihastelemassa joka vuonna järjestettävää kukkatapahtumaa, josta kuvat ovat tuossa diaesityksessä. 

Tämän jälkeen matka jatkui sakun olut tehtaalle tutustumaan oluen saloihin ja saku -panimon historiaan. Tehdaskierroksen päätteeksi meille pidettiin pienet maistiaiset eri laaduista, mutta harmikseni en päässyt osallistumaan koko maistiaisiin, jos joku toinen kerta sitten. Täältä lähdimme viru sokos hotelliin, jossa tulikin sitten vietettyä suurinosa loppu ajasta, Amarillossa herkutellen ja kauppakeskus kiertäen. 

10 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia ja tykkään tosta blogin taustasta! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana ulkoasu ja kivoja kuvia! :)

  VastaaPoista
 3. Tallinna on kyllä kaunis kaupunki. Liian usein se jää kännäävien laivalaisten maineen jalkoihin, vaikka sillä on kuitenkin aivan upea historia ja aivan järjettömän kaunis vanha kaupunki, ihana merellinen satama ja paljon pieniä putiikkeja, kahviloita ja ravintoloita turisteille ihailtavaksi. Puhumattakaan hintatasosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Ja meidän opas vielä kierrätti siellä tehdasalueella, joka vähä on karumpaa seutua, sillä moni opas ei siellä ihmisiä kierrätä siitä syystä. Kyllä ainakin meidän linja-auto kyytillinen tykkäs siitä tehdasalueestakin, vaikka siellä oli uusia ja raunioituneita tehtaita sekaisin :)

   Poista
 4. Sulla on tosi kivoja kuvia, ne on tosi hyvälaatuisia. Tykkäsin sun kirjoitustavastasi paljon ja siitä ei löytynyt kirjoitusvirheitä! Bannerista tykkään tosikovasti! :3 Ainoa mistä en niiin paljoa itse tykkää on blogisi tausta, se on ehkä liian sekava mun makuun. Kuitenkin kaikinpuolin kiva blogi :)

  http://miraellaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Sun blogilla on tosi kekseliäs nimi! Tykkään kans tosi paljon blogin ulkoasusta ja etenkin taustasta! Ihan ihmettelen että sulla on vasta noin vähän lukijoita, olisin veikannut että niitä on lähemmäs sata! Luulen että niitä sulle tulee vielä! :) JA kuvista vielä sen verran, että tosi upeita ovat, mutta ne voisivat olla samassa linjassa niin ois vielä parempi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Yleensä ennen julkaisua ne on samassa linjassa, mut sitten kun julkaisen niin ne heittää noin.. :D En osaa sanoa, että miksi.

   Poista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)