keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Uutta vaatekaapin täytettä hellepäivien varalle!

Rintaliivit; 10,47€ / Tuubitopit; 6,95€/kpl
Koru; 4,95€ / Lasit; 7,95€
Kuvista puuttuu vielä musta maxihame säärenmittaisella halkiolla, joka maksoi 16,95€

Tänään on käyty shoppailemassa kesävaatetta seppälästä, koska tässä saatanan tuppukylässä oo kun 2 vaateliikettä, joista toinen on moda, ja se on aivan liian kallis + täynnä liian pienikokoisia vaatteita. (Modan XL-kokoki on tyyliin M-koon luokkaa.) Alunperin lähdin siis metsästämään tuota maxihametta, kun yhden yhtäkään olkaimetonta maximekkoa oo tältä paikkakunnalta löytänyt. Kaupassa rupesin järkeilemään hameen löydyttyä, että enhän mä omista kuin mustan ja valkoisen tuubitopin. Joten, ei muutakuin kysymään myyjältä asiasta, ja pienen etsinnän jälkeen nämä kaksi värillistä ystävystä löytyivät. Olin jo menossa kassalle, kun tajusin et perkele, mä en omista ku mustat rintsikat jotka toimii tuubitoppien kanssa. Ei muutakuin suuntana alusvaateosasto ja metsästämään samantyylisiä valkoisia rintsikoita. Tahtonut löytää niitä sitten millään, koska joku taulapää oli tunkenu toisen malliset rintsikat samaan rekkiin etummaisiksi.. -.- Matkalla kassalle, mukaan tarttui vielä kaunis norsu koru ja uudet aurinkolasit. 

Tyytyväisin mielin matkasin kotiin, ja matkalla ajattelin, että jee saampas nyt otettua kuvia blogiin nämä päälläni, mutta sitten iski kuumuus, vitutus ja sitten muistin kuinka vittumaista kuvaaminen kameralla, jossa ei toimi automaattitarkennus on, niin ne ajatukset jäi sitten siihen. Jos sitä koiran leikkauksen jälkeen alkaisi keräämään kolehtia uutta kameran runkoa varten. Viitti tota enää turhaan korjattavaksikaan lähettää ja jos haluan tietää, että voiko sen korjata vai ei, niin mun pitää ensin lähettää se turkuun ja sekin lysti kustantaa melkein 100€.. Joo, ei kiitos.

12 kommenttia:

 1. Tosi kivoja ostoksia! :-) En malta oottaa, että pääsen itekin kohta shoppailemaan. Ostoslistalla on ainakin yhdet uudet Dr.Denimit, biksut, alusvaatteita ja jotain kivoja kesäpaitoja :)

  http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hankalasti vaan tahtoo löytyä mieluisia vaatteita.. :/

   Poista
 2. Ihanat noi lasit *________* täytyy kysyä tässä et mikä on sun lempi vaatekauppa? Katoin sun toisia postauksia ja tosi kivoja c: ! Voisitko joskus tehä sellasen postauksen vaikka sun kengistä tai koruista? :)


  foreverismyinfinity.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oikein osaa sanoa mikä mun lempivaatekauppa on, kun tällä paikkakunnalla ei oikein pääse hyödyntämään kuin seppälää ja modaa. Isommalle paikkakunnalle pääsee niin harvoin ja netistä en tahdo tilailla, ku on tullu liian monta kertaa tilattua liian pieniä vaatteita.. :( Täytyy laittaa postaustoivomukset korvan taakse.. :)

   Poista
 3. Hienot aurinkolasit ja söpö koru! :) Itse ainakin tarkennan 90% kaikista ottamistani kuvista itse, joten en uskoisi että jos automaattitarkennus ei toimi niin kameraa tarvitsisi lähettää korjaukseen?

  http://foreverbyjenni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mutta se on hankalaa alkaa kameran jalan kanssa ottamaan itsestään asukuvia, kun manuaalisesti on vaikea lähteä tarkentamaan oikeaa kohtaa jossa seisoo.. :D Ja kukaan mun ystävistä, siskoo lukuun ottamatta joka asuu liian pitkällä nykyään, osaa tarkentaa.. :(

   Poista
 4. Pienellä paikkakunnalla asuminen on kyllä välillä siksi ärsyttävää, kun hyviä vaatteita ei meinaa löytyä! :-( Mutta nättejä kuitenkin noi sun ostokset!

  http://tiiabc.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja ku ei oo kaupoissakaan sitä valinnan varaa.. :( Vaikkei tästä olis poriin kun sen 60km, mutta kukaan ei tahdo taas lähtee sinne ajamaan, kun siel on niin omat liikennesääntönsä.. :D

   Poista
 5. Ihanan värisii noi tuubitopit :) Mulla on nyt kesälle kertyny vaatekaappiin vaan haaleita värejä, mutta ois kyllä kiva uskaltaa taas käyttää jotain vähä räväkämpääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ainakin rakastuin jo tuohon keltaiseen! En oo ikinä oikein tykännyt keltaisesta värinä, mutta nyt huomannut, että se oikeastaan sopii mulle :)

   Poista
 6. Ihanan värisiä noi topit ja kiva toi koru!! :) Ja mistä kaupasta nää siis on?

  http://storyaboutme-roosa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)